Danske priser afsløret på Volkswagen ID.7 med længere rækkevidde

Volkswagen er klar med de danske priser på ID.7-modellerne, som kommer med et større batteri og længere rækkevidde. Salget starter senere i år.

Volkswagen ID.7 er netop offentliggjort (Foto: Volkswagen)
Volkswagen ID.7 findes i en række forskellige varianter med forskellig størrelse batteri. Det nyeste batteri er på 86 kWh. (Foto: Volkswagen)

Volkswagen lancerede tilbage i starten af 2023 ID.7. For modellen med 86 kWh batteri og en rækkevidde på mere end 700 km er den danske pris nu offentliggjort.

Modellen hedder helt præcis ID.7 Pro S. Det store 86 kWh batteri kan lynoplade med over 200 kW, hvilket betyder, at det kan lade fra 10-80 procent på kun 26 minutter.

Volkswagen klar med første stationcar i elbil – mød ID.7 Tourer

Eftersom den kommer med et større batteri og derved længere rækkevidde, så er prisen på denne også dyrere end vi kan forvente fra den billigste variant af ID.7. Indtil nu har man kunne købe ID.7 med et 77 kWh batteri, der har en rækkevidde på op til 618 km.

Hvis du frygter prisen på ID.7’erne så er den også høj, men bestemt til at komme i nærheden af.

ID.7 har en start pris på 431.995 kroner

ID.7 Pro S med det store batteri har en pris, som starter ved 451.995 kroner, hvilket er 20.000 kroner mere end for ID.7 Pro, med det lille batteri.

Er du til stationcar-varianten, så hedder den ID.7 Tourer og har en startpris på 466.995 kroner.

🚙 FORKÆL DIN BIL med et stort udvalg af tilbehør, der kan forøge køreglæden. Fra rengøring over fodmåtter til automatiske p-skiver. Oplev udvalget af biltilbehør nu Annoncelink

ID.7 GTX Max

Du kan også glæde dig til en GTX-variant af ID.7, som er firehjulstrukket og har en større ydeevne. Kort og godt er det en mere sporty variant end ID.7 Pro’erne. Der er også ændringer i interiør og ydre design.

Volkswagen ID.7 GTX Max koster fra 571.995 kroner, mens den som stationcar i ID.7 GTX Max Tourer har en pris, der starter på 586.995 kroner.

LÆS MERE: Volkswagen på vej med ID.1.

Volkswagen ID.7 Pro S med stort batteri forventes klar til salg i Danmark til september, men den kan forudbestilles allerede nu. Det samme gælder ID.7 GTX Max, som også er klar til september, men kan forudbestilles med det samme.

Mere til historien

ID.7 GTX Max kommer med det store 86 kWh-batteri. Her er rækkevidden ”kun” på op til 587 km og kan lynlade med op til 200 kW. Der er 118 km rækkevidde mindre i GTX-varianten fremfor ID.7 Pro S med samme batteri.

BYD Atto 3 har anhængertræk og gratis strøm

BYD imødekommer et ønske fra bilkøbere og er nu klar med aftageligt anhængertræk på Atto 3 samt gratis strøm.

(mere…)
Markedet svømmer i brugte elbiler

Er du på udkig efter en brugt elbil, så er mulighederne mange og det gør mange danskere brug af. Brugtsalget har nået ny milepæl.

(mere…)
Tesla er nu verdens mest solgte bil

Toyota har i mange år solidt været verdens mest solgte bil, men nu må de give titlen videre.

(mere…)
Slut for Henrik Fiskers elbils-eventyr

Fisker har indgivet konkursbegæring.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram