Volkswagen på vej med ID.1

Volkswagen har netop afsløret, at de er i gang med at udvikle en billig elbil, som vil få en pris omkring 150.000 kroner. Den ventes at hedde ID.1.

Volkswagen teaser for kommende micro-elbil - måske navnet bliver ID.1
Volkswagen teaser for kommende micro-elbil – måske navnet bliver ID.1

En micro-elbil er på vej fra Volkswagen. Det forventes at få en pris fra omkring 150.000 kroner (21.000 euro). Det skal lige nævnes, at der allerede sidste år omkring denne tid på året var rygter om denne bil.

Udviklingen af elbilen er startet lyder det fra Volkswagen. Det skriver Autocar.

Kigger man på navngivningen af elbiler hos Volkswagen, så ventes det navnet på micro-bilen bliver ID.1. Volkswagen bekræftede også allerede i januar 2024 en ID.1, så vi må vente og se om det er denne der er tale om.

LÆS MERE: Volkswagen vil eje teknologier selv

Du skal dog væbne dig med tålmodighed, hvis du tænker, at det kunne være noget for dig. Volkswagen har nemlig oplyst, at denne micro-elbil først vil blive lanceret i 2027.

🚙 FORKÆL DIN BIL med et stort udvalg af tilbehør, der kan forøge køreglæden. Fra rengøring over fodmåtter til automatiske p-skiver. Oplev udvalget af biltilbehør nu Annoncelink

Sparsomt med detaljer om ID.1

Detaljerne om micro-elbilen er sparsomme. Det forlyder dog, at den vil blive udviklet og produceret i Europa. Det kræver, at Volkswagen kan gennemføre nogle besparelser og reducere nogle omkostninger inden 2026.

Kinesiske bilproducenter presser på – både hos Volkswagen og andre. Ligesom det at der måske kommer told på elbiler, som produceres i Kina, også presser en række producenter.

BYD arbejder pt. på at få importeret deres billigste elbil, som også ventes at have en pris på omkring 150.000 kroner.

Det er derfor spændende om det er for længe ud i fremtiden, at Volkswagen er klar med deres bud. Kigger vi på fossilbiler har de haft stor succes med deres Up.

Volkswagen er i øvrigt klar med deres ID.2 i efteråret 2026.

LÆS MERE: Volkswagen ID.2 – elbil til under 200.000 kroner

Mere til historien

Mange kinesiske elbilsproducenter har lagt mærke til, at konkurrencen er begrænset på det europæiske marked, mens den er rigtig hård på det kinesiske marked.

Læs også:
Danske priser på Volkswagen ID.7 el-stationcar

BYD Atto 3 har anhængertræk og gratis strøm

BYD imødekommer et ønske fra bilkøbere og er nu klar med aftageligt anhængertræk på Atto 3 samt gratis strøm.

(mere…)
Markedet svømmer i brugte elbiler

Er du på udkig efter en brugt elbil, så er mulighederne mange og det gør mange danskere brug af. Brugtsalget har nået ny milepæl.

(mere…)
Tesla er nu verdens mest solgte bil

Toyota har i mange år solidt været verdens mest solgte bil, men nu må de give titlen videre.

(mere…)
Slut for Henrik Fiskers elbils-eventyr

Fisker har indgivet konkursbegæring.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram