Temu er ekstrem populær – men pas på!

Nogle produkter kan være brandfarlige andre kan indeholde farlige kemikalier. Alligevel så flokkes danskerne om Temu.

Temu logo

Den kinesiske webshop Temu er den tredjemest besøgte webshop i Danmark. Det viser nye tal fra Epinion og Dansk Industri, skriver Børsen.

Temu har kun været tilgængelig i Danmark i mere end godt et halvt år, men danskerne er virkelig faldet for muligheden for, at købe alt fra legetøj, køkkenudstyr, elektronik og hvad du ellers kan finde, som hjertet begærer.

Trods den korte tid på det danske marked, så er Temu strøget ind på tredjepladsen over webshops, som danskerne oftest besøger.

Temu har overhalet store webshops som Boozt og ProShop, mens Matas og Zalando indtager henholdsvis anden- og førstepladsen.

Dette skal du passe på!

Handler du på Temu, så vær opmærksom. Forbrugerrådet Tænk har været ude med advarsler mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

LÆS MERE: Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Generelt advarer Forbrugerrådet Tænk mod, at man køber elektriske produkter for at undgå brandfare og risiko for elektrisk stød.

Det er ikke kun på Temu, at man skal gå udenom dette. Men generelt er det klogt at forholde sig kritisk til elektroniske produkter.

Jacob Oppenheim har 10 års erfaring i at sælge powerbanks via siden Powerbanken.dk. Han fortæller til MereMobil.dk, at man skal være meget opmærksom, da nogle enheder har høj varmeudvikling. Derfor opfordrer han til, at man går udenom noname-produkter og holder sig til produkter fra en kendt producent.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det er ikke kun elektronik, at man skal passe på med at købe hos Temu. Der er flere andre ting, som har været under mistanke. Læs mere her.

Ny Temu-sag: Manipulerer kunderne

Kritikken vælter ind over Temu. Nu anklages den kinesiske platform for at manipulere kunderne.

(mere…)
Kritik af Temu fortsætter

Norsk minister opfordrer til, at forbrugerne andre steder end hos kinesiske Temu.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Dansk e-handel oplever tilbagefald for første gang

Danskerne vogter over deres penge netop nu. I takt med alt stiger, så bruger danskerne færre penge, hvilket ses på e-handelen.

(mere…)
Flest onlineshopper fra mobilen

Det er ikke en overraskende nyhed, men maj 2022 blev første måned, hvor flest shoppede online via mobilen.

(mere…)
Her er den bedste danske webshop

Vinderne er nu fundet i Årets E-handler, hvor der har været kapløb mellem nogle af Danmarks største webshops og mindre nichebutikker. Se vinderne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram