Den billige Tesla 2 er alligevel ikke droppet

Fornyelig lød det at planerne om den billigere Tesla 2 var droppet, men nu er meldingen, at udviklingen af modellen er fremskyndet.

Tesla
En billigere Tesla-variant er, foreløbigt, planlagt til slutningen af 2025 (Foto: MereMobil.dk)

Teslas administrerende direktør Elon Musk er kendt for, at ville noget – indtil han vil noget andet. Og det er den billigere Tesla 2 umiddelbart også et eksempel på.

Tidligere på måneden lød det nemlig, at Tesla havde droppet planerne om den billigere elbil.

Men Elon Musk har skrevet på det sociale medie X, at det var forkert. Og i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for første kvartal 2024, afslørede administrerende direktør også at den billige Tesla ikke var droppet. Tværtimod har Tesla besluttet at fremskynde udviklingen af den. Det skriver Wccftech.

Han fortalte også, at modellen ventes at blive præsenteret i 2025 og produktionen vil starte i slutningen af 2025. Elon Musk indrømmer dog også, at det ikke er 100 procent sikkert og han oftest er for optimistisk. Så om tidsrammen kan holdes, det er endnu uvist.

Planen har tidligere været at udvikle en ny platform til den billige model. Men nu har Tesla besluttet at benytte platformen, som ligger til grund for Model 3 og Model Y. Det er både billigere og mere effektivt og vil også fremskynde udviklingen.

Foruden den forventede kommende Tesla 2 så blev der talt om ”nye biler” i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet. Det er uvist, hvilke modeller der er tale om. 

Tesla har netop lanceret en ny variant af Tesla Model 3 (Highland) Performance.

LÆS MERE: Tesla klar med ny Model 3 Performance

Lanceringen af den nye Performance-variant kommer samme uge, hvor Tesla også satte prisen ned på Model 3, samt Model S og Model X. Prisen på Model 3 starter nu ved 326.090 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tesla har ikke officielt bekræftet, at den billigere Tesla-model vil få navnet Tesla 2. Det er altså fortsat blot rygter og spekulationer.

Større batterier i elbiler er meningsløst

Fokus på længere rækkevidde for elbiler er forkert. Udviklingen går i en anden retning.

(mere…)
Tesla er væltet af tronen

Leasing er blevet sikkerhedsnettet, når der konverteres fra fossilbil til elbil.

(mere…)
Polestar 5 kan lades fra 10-80 procent på 10 minutter

En prototype af Polestar 5 giver håb om meget hurtigere opladning af elbiler, inden for nær fremtid.

(mere…)
Elbilsejere betaler dyrt for uigennemskuelig opladning
(mere…)
Teslas Cybertruck på vej til Danmark

Den store meget anderledes model Cybertruck fra Tesla kommer til Danmark inden sommerferien.

(mere…)
Elbil-revolutionen lægger fabrikker øde hen

I Kina lægger elbilernes fremmarch bilfabrikker øde, mens de ansatte bliver færre på nye, effektive fabrikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram