Den billige Tesla 2 er alligevel ikke droppet

Fornyelig lød det at planerne om den billigere Tesla 2 var droppet, men nu er meldingen, at udviklingen af modellen er fremskyndet.

Tesla
En billigere Tesla-variant er, foreløbigt, planlagt til slutningen af 2025 (Foto: MereMobil.dk)

Teslas administrerende direktør Elon Musk er kendt for, at ville noget – indtil han vil noget andet. Og det er den billigere Tesla 2 umiddelbart også et eksempel på.

Tidligere på måneden lød det nemlig, at Tesla havde droppet planerne om den billigere elbil.

Men Elon Musk har skrevet på det sociale medie X, at det var forkert. Og i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for første kvartal 2024, afslørede administrerende direktør også at den billige Tesla ikke var droppet. Tværtimod har Tesla besluttet at fremskynde udviklingen af den. Det skriver Wccftech.

Han fortalte også, at modellen ventes at blive præsenteret i 2025 og produktionen vil starte i slutningen af 2025. Elon Musk indrømmer dog også, at det ikke er 100 procent sikkert og han oftest er for optimistisk. Så om tidsrammen kan holdes, det er endnu uvist.

Planen har tidligere været at udvikle en ny platform til den billige model. Men nu har Tesla besluttet at benytte platformen, som ligger til grund for Model 3 og Model Y. Det er både billigere og mere effektivt og vil også fremskynde udviklingen.

Foruden den forventede kommende Tesla 2 så blev der talt om ”nye biler” i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet. Det er uvist, hvilke modeller der er tale om. 

Tesla har netop lanceret en ny variant af Tesla Model 3 (Highland) Performance.

LÆS MERE: Tesla klar med ny Model 3 Performance

Lanceringen af den nye Performance-variant kommer samme uge, hvor Tesla også satte prisen ned på Model 3, samt Model S og Model X. Prisen på Model 3 starter nu ved 326.090 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tesla har ikke officielt bekræftet, at den billigere Tesla-model vil få navnet Tesla 2. Det er altså fortsat blot rygter og spekulationer.

Pas på med brug af Android Auto og Apple CarPlay

Mobilen er farlig under kørsel, men det kan brug af Android Auto eller Apple CarPlay også være, ifølge en ny undersøgelse.

(mere…)
Volkwagen klar med ny og billigere ID.3 Pure

En ny basisvariant af Volkswagens ID.3 Pure er klar – og den er markant billigere. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Skoda Elroq lanceres senere i år

En ny elbils-model er på vej fra Skoda senere i år, som et billigere og mindre alternativ end Skoda Enyaq.

(mere…)
Samarbejde skal skaffe flere ellastbiler på de danske veje

Norlys og DFDS vil sammen sikre nye ladestationer til den tunge transport.

(mere…)
Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
Danskerne har fået flere ladestandere per elbil

De danske elbilejere har ikke haft så mange tilgængelige, offentlige ladepunkter per elbil siden 2021.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram