YouTube på vej med Apple Vision Pro app

YouTube skulle være på vej med en app til det nye mixed reality headset Apple Vision Pro.

Vision Pro
Apple fremviste Vision Pro til WWDC 2023 og nu er headsettet altså i handlen på det amerikanske marked. (Foto: Apple)

Apple har sendt deres mixed reality headset på markedet, men den populære videotjeneste Netflix, YouTube og andre store videotjenester har endnu ikke en app. Det har derfor haltet lidt med video-indhold til det nye headset.

LÆS MERE: Vision Pro: Genialt eller et fejlskud?

Det har ellers været meldt ud, at hverken YouTube, Spotify eller Netflix ville gøre deres iPad-apps kompatible med Vision Pro før lanceringen af headsettet.

Og det sker nu.

YouTube skulle være på vej med en app til Apple Vision Pro. Det har en talsperson bekræftet i en udtalelse til The Verge.

-”Vi er glade for lanceringen af Vision Pro, og vi understøtter det ved at sikre, at YouTube-brugere har en fantastisk oplevelse i Safari. Vi har ikke specifikke planer at fortælle om på nuværende tidspunkt, men kan bekræfte, at en app til Vision Pro er på vores roadmap,” sådan lød udtalelsen fra Jessica Gibby, talsperson fra YouTube.

Salget af Apple Vision Pro er i gang

Der er dog ingen melding fra YouTube om, hvornår appen er klar. Ej heller om det er en specifikt udviklet app eller blot iPad-appen, som er gjort kompatibel. Men det vigtigste for Apple er også, at YouTube melder ud, at de er på vej med indhold.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Apple Vision Pro bliver tilgængeligt på det kinesiske marked i april eller maj, skriver GSMArena. Apple har ikke selv offentliggjort, hvornår det præcis bliver. Men Tim Cook har udtalt, at det ”snart” kommer på det kinesiske marked ved lanceringen i New York tidligere på måneden.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Apple Cash kommer med virtuelle kortnumre

Der introduceres snart nye funktioner i Apple Cash, der udvider brugen til flere onlinebutikker.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram