Xiaomi 14 Ultra er lanceret i Kina

Xiaomi har netop lanceret et kamera-monster i Xiaomi 14-serien. Kommer Xiaomi 14 Ultra til Europa?

Xiaomi 14 Ultra er præsenteret på det kinesiske marked (Foto: Xiaomi)
Xiaomi 14 Ultra er præsenteret på det kinesiske marked (Foto: Xiaomi)

Xiaomi er tilbage med et rigtigt ”kamera-monster” af en smartphone. Navnet er Xiaomi 14 Ultra og Xiaomi har netop lanceret mobilen på det kinesiske marked i går (torsdag den 22. februar 2024).

Dermed er der også kommet en ny topmodel i Xiaomi 14-serien.

Xiaomi 14 lanceres globalt ultimo februar

Det er særligt kameraet, som Xiaomi 14 Ultra adskiller sig på.

Xiaomi 14 Ultra kommer med en primær 50 megapixels én-tomme-sensor, men du finder også tre andre 50 megapixels kameraer – nemlig et telefoto med 3,2x optisk zoom, et periskop med 5x optisk zoom og en ultravidvinkel med 122 graders synsfelt.

Hele telefonens kamera-setup er placeret i et stort cirkulært setup. Hvor det på Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Pro er i et firkantet setup. Du kan læse endnu flere kamera-detaljer på GSMArena.

​Processoren er, ligesom i Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-processoren. Skærmen er på 6,73 tommer og af typen LTPO AMOLED. Den har 1440p i opløsning (1440×3200 pixels), mens opdateringshastigheden er maksimalt 120 Hz og den har et maks på 3.000 nits i lysstyrke. Telefonen er IP68-certificeret.

Skærm og processor er som på Xiaomi 14 Ultra. Men batteriet er på hele 5.300 mAh, hvor det på pro-modellen ”kun” er på 4.880 mAh. Xiaomi 14 Ultra understøtter også hurtigopladning med 90 watt via kabel. Trådløst kan den oplades med op til 80 watt.

LÆS MERE: Nye lavpristelefoner: Xiaomi Redmi Note 13-serien

Den kommer i tre forskellige hukommelseskonfigurationer. Disse er:

  • 12 GB RAM / 256 GB lagerplads
  • 16 GB RAM / 512 GB lagerplads
  • 16 GB RAM / 1 TB lagerplads

Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Til lanceringen i går udtalte Lei Jun, CEO i Xiaomi, at telefonen vil blive præsenteret internationalt på Xiaomis event til Mobile World Congress, som afholdes i kommende uge.

Xiaomi har presseevent søndag den 25. februar 2024, hvilket er dagen før konferencen for alvor begynder. Tidligere afholdte også Sony og Huawei store lanceringer på netop denne dag.

Xiaomi 14 Ultra er præsenteret på det kinesiske marked (Foto: Xiaomi)
Xiaomi 14 Ultra er præsenteret på det kinesiske marked (Foto: Xiaomi)

Xiaomi hurtigst med Android 14

Xiaomi 14 Ultra er lanceret i farverne blue, white og black.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Der er også en særlig Xiaomi 14 Ultra Titanium Special Edition, som understøtter to-vejs satellit kommunikation. Det skriver GSMArena.com.

Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Xiaomi er klar med sin første elbil – den ligner en drengedrøm

Xiaomi vil være verdens største producent af elbiler. SU7 er den første model. Og sikke en af slagsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram