Xiaomi hurtigst med Android 14

Ser vi bort fra Googles egne Pixel-telefoner, så er det Xiaomi, som er hurtigst med Android 14-opdateringen til de første modeller.

Xiaomi 13 serien
Xiaomi 13-serien (Foto: Xiaomi)

Google har frigivet Android 14 versionen til Pixel-telefonerne i sidste uge, men de fleste andre Android-producenter må væbne sig med tålmodighed.

Der er dog godt nyt til ejere af Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro og Xiaomi 12T, da Android 14-opdateringen nemlig er klar til de enheder. Dermed er Xiaomi hurtigst ude med Android 14, hvis vi ser bort fra Googles egne Pixel-enheder.

LÆS OGSÅ: Sådan opdateres Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro

Det skal nævnes at den nye MIUI 14-opdatering ikke er den endelige version, da der kan være nogle fejl eller softwaretilpasninger, som skal rettes ud. Det er også noget i den stil, at vi netop nu ser med Apples iOS 17. Men det er altså positivt nyt for Xiaomi-ejere, at der allerede nu er Android 14 klar til de første enheder.

LÆS OGSÅ: Her er to nye topmodeller til halv pris

Det ventes også, at Android 14 snart er på vej til de nye Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro-modeller.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Foruden de nye modeller, Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro, så har Xiaomi også lanceret deres nyeste smartwatch på det danske marked. Læs mere om Xiaomi Watch 2 Pro her.

Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram