Sådan opdateres Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro

OFFICIELT: Fire store Android opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer, loves på modellerne Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro.

Xiaomi har afsløret datoen for deres Xiaomi 13T-event
Xiaomi har afsløret datoen for deres Xiaomi 13T-event

Xiaomi har afsløret datoen for lanceringen af deres kommende Xiaomi 13T-serie, der ventes at inkludere to modeller – nemlig Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro.

De nye modeller fremvises ved en event i Berlin den 26. september.

Inden lanceringen er det officielt, hvordan Xiaomi 13T-serien bliver opdateret med både Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer. Det skriver GSMArena.

I august fortalte vi, at Xiaomi nu var klar med Android-opdateringer i fire år og dermed matcher konkurrenterne OnePlus og Samsung med den nye Redmi K60 Extreme Edition.

Redmi K60 Extreme Edition hedder på vores markedsområde Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro. Og nu har Xiaomi oplyst, at opdateringerne gælder for disse.

Desværre for Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro, så kan det være, at de kommer med Android 13 fra salgsæsken. Dette er tilfældet for Redmi K60 Extreme Edition, som er kommet på markedet i Kina.

Dermed kan første store Android-opdatering altså være Android 14, der snart er klar til offentligheden.

LÆS OGSÅ: Android 14 er forsinket

Mere til historien

Xiaomi udsender sikkerhedsopdateringer hver anden måned, hvor Samsung f.eks. gør det hver eneste måned til deres high-end enheder. Men det ventes, at Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro fortsat vil få sikkerhedsopdateringer hver anden måned.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram