Datoen for Xiaomi 13T er afsløret

Xiaomi har sendt invitationerne ud til lanceringen af Xiaomi 13T-serien i Europa. Se datoen her.

Xiaomi har afsløret datoen for deres Xiaomi 13T-event
KORT VERSION: Xiaomis lancerer Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro i Europa den 26. september 2023. Disse modeller ventes at have et triple-kamera-setup med Leica-sensorer, en AMOLED-skærm med 144 Hz opdateringshastighed og et 5.000 mAh batteri med hurtigopladning

September bliver en travl måned for mobilproducenterne og rigtigt spændende for os, som elsker nye produkter.

Apple har tidligere meldt ud, at de er klar med deres iPhone 15-event tirsdag den 12. september og Google følger i starten af oktober – nærmere bestemt den 4. oktober. Nu melder Xiaomi sig også ind i ”kampen”.

LÆS OGSÅ: Xiaomi også klar med Android-opdateringer i 4 år

De har sendt invitationerne ud til deres Xiaomi 13T-event, som finder sted den 26. september 2023.

Der er store forventninger til de nye modeller, som ventes at hedde Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro. Det tyder på, at begge modeller kommer med et triple-kamera-setup, hvor hovedsensoren er på 50 megapixels og der er en 50 megapixels 2x telefotosensor og en 12 megapixels ultravidvinkel sensor. De er alle Leica-sensorer. Frontkameraet er på 20 megapixels.

Begge modeller kommer også med en AMOLED-skærm med 144 Hz opdateringshastighed. Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter hurtigopladning. På Xiaomi 13T skulle den understøtte 67 watts hurtigopladning, mens Pro-versionen skulle tilbyde hele 120 watts-opladning.

Det ventes, at de bliver tilgængelige i farverne Black og Alpine Blue.

Prismæssigt rygtes det, at Xiaomi 13T i konfigurationen med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads koster omkring 649 Euro, mens Xiaomi 13T Pro i konfigurationen med 16 GB RAM og 1 TB lagerplads koster 999 Euro. De øvrige konfigurationer koster noget ”midt imellem”.

Xiaomi har ikke bekræftet ovenstående detaljer, men vi er klogere i slutningen af september.  Selve eventen finder sted i Berlin klokken 14.00 (den 26. september 2023) og livestreames via Xiaomis website.

Mere til historien

I foråret var vi yderst begejstret for Xiaomi 13 Pro, hvilket du kan læse mere om i vores test.

Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram