OnePlus vil ikke matche Google og Samsung på opdateringer

Når det kommer til Android-opdateringer, vil OnePlus ikke matche de 7 år, som Samsung og Google nu lover.

OnePlus 12
OnePlus 12 er det nyeste flagskib fra OnePlus, men de vil ikke tilbyde 7 års opdateringer, som Google og Samsung gør på deres nyeste topmodel-serier. (Foto: OnePlus)

Google og Samsung har meldt ud, at de vil opdatere henholdsvis Pixel 8-serien og Galaxy S24-serien i syv år. Men det skal vi ikke forvente, at OnePlus vil matche.

LÆS MERE: Google lover Android-opdateringer i 7 år

Sådan lyder meldingen. Det er Kinder Liu fra OnePlus, som melder ud, hvorfor de ikke tilbyder syv års opdateringer med den nye OnePlus 12.

FØR TESTEN: Mine indtryk af OnePlus 12R

OnePlus tilbyder fire store Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i fem år.

-”Det er ikke kun opdateringspolitikker, der er vigtige for brugeren, det er også om telefonen har en flydende brugeroplevelse,” forklarede Kinder Liu, COO i OnePlus, i et interview med Toms Guide. Det kræver nemlig, at hardwaren kan fungere på samme niveau, som tidligere.

Kinder Liu sidestillede smartphonen med en sandwich og udtalte, at nogle producenter fortæller, at fyldet i sandwichen (softwaren) fortsat vil være godt om syv år. Men hvis nu brødet (brugeroplevelsen) er muggent efter fire år, så er det lige meget.

Så kort sagt vil de altså ikke tilbyde opdateringer i syv år, når man ikke ved om hardwaren kan klare sig lige så længe.

LÆS MERE: OnePlus udsender AI-funktioner til topmodeller

OnePlus 12 er netop blevet tilgængelig i butikkerne, mens den billigere variant OnePlus 12R først kommer i handlen i næste uge (den 13. februar 2024).


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Se testen af OnePlus 12

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af den nye topmodel, OnePlus 12, her.

Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram