Kendt TV-kok skal brande OnePlus

TV-kokken Casper Sobczyk har indgået et samarbejde med OnePlus, hvor han skal være med til at udbrede kendskabet til OnePlus 12.

Casper Sobszyk har indgået et samarbejde med OnePlus (Foto: OnePlus)
Casper Sobszyk har indgået et samarbejde med OnePlus (Foto: OnePlus)

Casper Sobczyk er for mange måske lig med ”smørbøffen”.

Sikkert er det i hvert fald, at han har nået stor popularitet i Danmark både via hans restaurant Capa i indre København, men også fra hans medvirken i ”Fem Fede Kokke” og “Go’ Morgen Danmark”. Ligesom han også har fået hans eget brand indenfor køkkenredskaber og maskiner.

LÆS MERE: OnePlus vil ikke matche Google og Samsung på opdateringer

Men Sobczyk er også rigtig aktiv på Instagram, hvor han tager videoer og billeder af mad, men også alt andet i hans liv.

Og noget af det mobilbrugere elsker at tage billeder af, er mad. Derfor passer det ganske godt, at få Casper Sobszyk til at være frontfiguren for OnePlus.

Casper Sobszyk har indgået et samarbejde med OnePlus (Foto: OnePlus)
Casper Sobszyk har indgået et samarbejde med OnePlus (Foto: OnePlus)

-“Det er med stor glæde, at vi kan tilføje endnu et medlem til OnePlus’ familie. Vi er ikke i tvivl om, at Casper Sobczyk er den helt rigtige til opgaven, og med hans evigt gode energi og store engagement og flid som kok er vi overbeviste om, at han kan tilføre noget helt unikt til OnePlus. Det er hans vej op gennem den danske restaurationsbranche et pragteksemplar på, der understøtter OnePlus’- ‘Never Settle’-tilgang,” siger Thor Gøtz, OnePlus’ danske landechef.

Casper Sobszyk har indgået et samarbejde med OnePlus (Foto: OnePlus)
Casper Sobszyk har indgået et samarbejde med OnePlus (Foto: OnePlus)

Casper Sobczyk er også begejstret for samarbejdet, hvor han altså skal være med til at sætte fokus på kamerateknologien.

-“Jeg går ikke på kompromis, og jeg vil have det perfekte. Det har jeg fundet i OnePlus 12. Jeg kan bruge den med våde fingre. Jeg skal ikke spekulere på opladning, og mine videoer har aldrig været bedre. Match made in heaven,” udtaler Casper Sobczyk i pressemeddelelsen.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvor meget Casper Sobczyk har fået for at lægge navn til OnePlus-markedsføringen.

OnePlus 12 er i handlen nu. Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 12 og lillebroderen OnePlus 12R her.

Se testen af OnePlus 12

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

Mere til historien

Foruden Capa, som Sobczyk driver i dag, så tog karrieren for alvor fart, da han blev assisterende køkkenchef på Restaurant Alchemist, derefter køkkenchef på Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant, efterfulgt af køkkenchef på Marienlyst Strandhotel i Helsingør og køkkenchef på Madkastellet i Zoologisk Have i København, samt Panpan. Derefter fulgte Capa.

Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram