Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

Disney+ streaming
I USA og Canada er Disney+ i gang med at få brugerne til at stoppe med deling af login. (Foto: MereMobil.dk)

Disney+ er klar i mælet, når det kommer til deling af login. STOP DET. Så kort er budskabet i en mail, som Disney+ er ved at sende ud til kunder i USA.

LÆS MERE: Snyder du med Disney+ skal du læse her

Ligesom Netflix har gjort, så vil Disney+ også sætte en stopper for at man deler loginoplysninger med familie og venner.

Det er næsten et år siden, at vi skrev om Disney+ inden længe ville opdatere abonnementsvilkårene. Men nu sker der for alvor noget.

I mailen fra Disney+ oplyser de brugerne om ændrede retningslinjer for streamingtjenesten. Disney+ skriver i mailen, at de tilføjer begrænsninger til deling med brugere udenfor husstanden. Det skriver The Verge.

De nye restriktioner træder i kraft den 14. marts 2024.

Netflix og Disney+ kvæler ikke dansk streaming

Disney+ har gjort det samme for kort tid siden i Canada. Det er derfor også blot et spørgsmål om tid før det gælder de danske abonnenter. Men der kan gå noget tid endnu før det udrulles på vores marked.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at Disney+ lancerede deres reklamebaserede abonnement for, at der er et billigere alternativ. Præcis som Netflix også har gjort. Og Netflix har umiddelbart haft succes med deres forsøg.

LÆS MERE: Så er Disney+ klar med reklame-abonnement i Danmark

Mere til historien

I 2022 skrev vi om en ny rapport, der viste, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
TV 2 Play: Slut med at se forud

Fremover kan du ikke smugkigge på Badehotellet, Anker eller andre TV 2 produktioner på TV 2 Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram