Sidste chance for at stemme | afstemningen er slut

AFSTEMNING: Årets Mobil 2023 afstemningen er slut

Årets Mobil 2023 afstemning

Hvilken telefon synes du var den bedste, mest banebrydende eller interessante i 2023? Det behøver ikke nødvendigvis være den telefon, du selv har købt. Hvis du har købt telefon i år. Det er måske blot en, som du synes, har været noget særligt.

HER ER VINDEREN: Vi har nu fundet vinderen af Årets Mobil 2023. Hør også min podcastepisode, hvor jeg fortæller mere om vinderen. Du kan finde podcasten i alle podcastapps; søg efter ‘meremobil’.

Det særlige ved afstemningen om Årets Mobil er, at det er dig (læserne), som vælger vinderen. Helt uafhængigt af hvilken anmeldelse jeg har givet den. Det er der kommet mange interessante “diskussioner” ud af gennem årene.

I år er det 15. gang at afstemningen afvikles. Den første vinder var HTC Hero – tilbage i 2009.

Stem på DIN favorit

Vi har fået produceret nogle flotte termodrikkeflasker i blå med MereMobil.dk logo. Vi udlodder 10 af dem til deltagere i afstemningen. Vinderne findes ved lodtrækning.

Mere til historien

Du kan stemme på telefoner, som officielt har været lanceret på det danske marked i 2023. På MereMobil.dk har vi anmeldt de fleste af telefonerne.

De mest solgte telefoner i 2023

HITLISTE 2023: Her kan du se, hvilke telefoner der solgte bedst i 2023 hos teleselskaberne.

(mere…)
Er Årets Mobil 2023 alt det?

PODCAST: Bliv klogere på Årets Mobil 2023. Lyt med og hør mine første tanker om tech i 2024.

(mere…)
De mest læste anmeldelser i 2023

Vi elsker smartphones og andre ”smarte” produkter, som vi bruger meget tid på er at anmelde. Du kan her se, de mest læste anmeldelser i 2023.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2023

Vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil” er fundet. En sikker sejr. Velfortjent, synes jeg. Hvad tænker du?

(mere…)
Godt nytår! Og tak for 2023

Rigtigt godt nytår og velkommen til 2024. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til mange flere tech-nyheder.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram