MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

en person betaler via Sumup
SumUps største brugergrupper er de små butikker, caféer og restauranter. (Foto: SumUp/PR)

Fintech-virksomheden SumUp kommer nu med et tilbud, som kan være svært at sige nej til.

SumUp, som har hovedkontor i London, er en global finansiel teknologivirksomhed, der leverer betalingsløsninger til små og mellemstore virksomheder, nedsætter transaktionsgebyret fra 1,49 procent til 0,89 procent.

Således smider SumUp et tilbud ud på et marked, som den 1. oktober måtte se MobilePay lancere en ny prismodel med et fast gebyr på 0,99 procent af varens pris per transaktion.

I en pressemeddelelse blæser SumUp til angreb og skriver, at målet er “tage markedsandele med nyt lavt transaktionsgebyr”.

– “SumUps prisvenlige og enkle plug-n-pay-løsninger, uden faste månedlige gebyrer og kontraktmæssige aftaler, appellerer allerede til danske erhvervsdrivendes pengepung og sans for godt købmandskab. De fire faktorer skal bidrage til vores vækstplaner i Danmark”, udtaler Anders Fagerlund Nielsen, Business Development Manager Nordics hos SumUp, i pressemeddelelsen.

SumUp tilbyder alle former for straksbetalinger på deres kortlæsere og samarbejder med kortudbydere som Visa og MasterCard.

Ifølge SumUp er det danske potentiale for virksomheden cirka 290.000 små og mellemstore virksomheder plus i omegnen af 18.000 iværksættere, som hvert år starter ny virksomhed.

SumUp bruges på verdensplan af flere end over fire millioner erhvervsdrivende i 35 lande, og SumUps største brugergrupper er de små butikker, caféer og restauranter. Desuden frisører, klinikker og håndværkere og dertil medlemskaber og abonnementsordninger i for eksempel sportsklubber og foreninger.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Markedet for især mobile betalingsløsninger er ikke kun under fortsat forvandling, men også under pres. Således lagde Nets for nylig pres på bankerne. De skal åbne for, at kunder kan betale med Dankort via Apple Pay og Google Pay, mener Nets. Læs mere om det her

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram