iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

iPhone SE 2020
iPhone SE ventes at komme i en fjerde generation (Foto: MereMobil.dk)

Apple arbejder angiveligt på en redesignet iPhone SE, som i så fald bliver fjerde generation. Det er uvist, hvornår den kommer på markedet. Alt fra 2024 til 2025 har været nævnt.

De tidligere iPhone SE-modeller har været lanceret i foråret i henholdsvis 2016, 2020 og 2022.

OVERBLIK: iPhone SE (4. generation) – de nyeste rygter

Det ventes, at iPhone SE (fjerde generation) vil komme med en større skærm end tredje generation. Det ventes, at det vil være en 6,1 tommer skærm. Mens det på iPhone SE (tredje generation) kun er en 4,7 tommer skærm. Ligesom det også forlyder, at den vil have samme batteristørrelse, som der sidder i iPhone 14.

Der kommer også nogle features, som lige nu er eksklusive i iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne. Telefonen vil nemlig have USB-C port og den nye Action Button, der lige nu er eksklusiv i iPhone 15 Pro-modellerne.

Det har tidligere forlydt, at mobilen vil komme uden Touch ID, men i stedet have Face ID. På nuværende tidspunkt er det kun iPhone SE-modellen, som har Touch ID.

LÆS OGSÅ: 9 funktioner vi forventer at se på iPhone

Det ventes, at der bliver brugt noget ældre hardware for at holde prisen nede på iPhone SE. Det er også uvist, om det bliver en A17 Pro eller A18 Pro-chip, som den kommer med. Men det ventes at være et 3nm-chipset.

Mere til historie

På MereMobil.dk følger vi rygterne om den nye iPhone SE. Tilmeld dig nyhedsbrevet hvis du vil have technyheder i indbakken tre gange om ugen

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram