iPhone SE (4. generation) – de nyeste rygter

Vil en ny iPhone SE se dagens lys i foråret? Måske ikke. Sikkert er det dog, at rygterne om den kommende SE-model florerer.

iPhone SE (2022), 3rd gen
iPhone SE (3. generation) kom i 2022, så det er spændende om vi får 4. generation i 2024 (Foto: MereMobil.dk)

Apples ”billige” iPhone er iPhone SE-modellen, hvor den seneste model kom på markedet i foråret 2022. Dette var iPhone SE (3. generation).

Der er lanceret SE-modeller i henholdsvis 2016, 2020 og 2022. Derfor svirrer rygterne også om, at iPhone SE (4. generation) vil se dagens lys næste år.

Den billige iPhone SE er blevet billigere

Der var ingen store ændringer fra anden til tredje generation af iPhone SE. Det var primært A15 Bionic chippen, der var den store forskel.

Det ventes, at der til fjerde generation vil ske store ændringer. De seneste rygter lyder, at iPhone SE (4. generation) vil få et design, som iPhone 14. Det skulle dog være lidt ”modificeret”, da bagkameraet kun vil have et enkelt objektiv og ikke to. Det skriver 9to5mac.

MacRumors mener, at iPhone SE (4. generation) vil komme med en 48 megapixels sensor, hvilket er det samme som på iPhone 15.

Vægten på iPhone SE (4. generation) rygtes at blive 165 gram, hvilket er 6 gram mindre end iPhone 14. Derudover ventes det den får FaceID, samt USB-C port i stedet for Lightning.

Der er også lidt rygter om, at den nye Action Button, som i iPhone 15-serien er eksklusiv på Pro-modellerne, vil komme til iPhone SE (4. generation). Ligesom den angiveligt vil komme på hele iPhone 16-serien.  Men det er fortsat blot rygter.

ANMELDELSE: iPhone 14 er rigtig god men overflødig

Holder det stik, så er det altså helt slut med ”home-knappen” på iPhones. Det er i skrivende stund kun iPhone SE, som fortsat har den.

Det er uvist, hvornår Apple vil afsløre den nye iPhone SE. Nogle kilder mener, at det vil ske i 2024, mens MacRumors mener, at det bliver i 2025. Vi må afvente og se, hvad Apple har i ærmet.

Herunder kan du se min anmeldelse af iPhone 15.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Apples nyeste iPhone-serie hedder iPhone 15. Du kan blive klogere på nogle af de funktioner, som er eksklusive for de nye modeller her.

Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram