Sony Xperia 1 V får snart en stor opdatering

Inden længe kan du opdatere din Sony Xperia 1 V med en ny stor softwarepakke, der blandt andet indeholder Android 14.

Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 1 V er en super-niche-telefon med hovedfokus på foto, video og lyd (Foto: MereMobil.dk)

Sony har netop oplyst, at topmodellen Xperia 1 V snart vil modtage opdateringen til Android 14. Udover selve Android-opdateringen så medfølger der også opdateringer til bokeh- og portrættilstanden i Xperia 1 V.

Sony lover, at telefonen bliver i stand til at tage endnu mere realistiske portrætbilleder, der kommer tættere på, hvad professionelle kameraer leverer. Bokeh-funktionen fungerer på linserne 24 og 48 mm.

Appen Video Creator får i samme omgang også en opdatering.

Da Sony Xperia 1 V kom i sommer, var det med et forbedret kamera, hvor Sony lovede mere lysindtag og mindre støj på billederne.

ANMELDELSE: Én knap gør hele forskellen på Xperia 1 V

Det er uklart, hvor når opdateringen præcist rammer de danske ejere af Xperia 1 V, men den skulle altså være på vej.

I midten af september testede vi Xperia 5 V, der desværre har en tendens til hurtigt at blive meget varm. Her kan du læse anmeldelsen af Sony Xperia 5 V.

FAKTA: Sony opdaterer deres telefoner i to år, regnet fra lanceringsdatoen. Xperia 1 V bliver derfor opdateret indtil juni 2025. Telefonen når således at få Android 15, som den sidste opdatering.

Se testen af Sony Xperia 1 V

Mere til historien

Sony er en af de producenter, der ikke ændrer Android totalt – sammenlignet med f.eks. Samsung. Her kan du læse, hvordan Google gør på deres egne Pixel-telefoner.

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram