MobilePay satte atter rekorder i Black Week

Endnu engang blev Black Week rekordernes tid for MobilePay. Her blev sat rekord for hele ugen og Black Friday.

Mac Black Friday
Danskerne elsker at shoppe på Black Friday (Foto: Linus Schütz)

Black Friday er blevet til Black Week og stadigvæk en kæmpe forbrugsfest. De senere år har antallet af MobilePay transaktioner og omsætning været stigende.

Igen i år sættes der ny rekord.

OVERBLIK: Black Friday pristjek på 5 techprodukter

Black Week (fra mandag morgen til søndag nat) er endt med en omsætning på mere end tre milliarder kroner, om er fordelt ud på 4,7 millioner transaktioner. Det er en vækst på 10 procent i omsætningen sammenlignet med sidste år, lyder meldingen fra MobilePay.

Omkring seks ud af ti transaktioner står MobilePay Online for. Det tyder derfor på, at mange danskere har shoppet online i løbet af Black Week.

Inden Black Week var det ellers spændende, hvordan det ville ende, da der har været lidt bekymring omkring danskernes forbrug.

Forventning: Black Friday vil vare en måned

Tal fra MobilePay over transaktioner og omsætning i løbet af Black Week / Black Friday (Kilde: MobilePay)
Tal fra MobilePay over transaktioner og omsætning i løbet af Black Week / Black Friday sammenlignet med samme periode sidste år (Kilde: MobilePay)

På Black Friday blev der også sat rekord. Her var væksten 4 procent på omsætningen. Gennemsnitskøbet var 706 kroner. I alt passerede det 920 millioner fordelt på 1,3 millioner transaktioner.

-”Trods den usikre økonomiske situation har webshops været aggressive med mange gode tilbud. Og danskerne har turdet bruge penge, endda til voksende gennemsnitsbeløb,” siger Anette Bøje, landechef hos Vipps MobilePay, i en pressemeddelelse.

Mere til historien

Det var særligt i forbindelse med køb på tøj, elektronik, legetøj, skønhedsprodukter, hobby og bøger, at danskerne betalte med MobilePay.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram