Kæmpe iPad Air kommer næste år

RYGTE: Det ventes at Apple vil lancere en 12,9 tommer iPad Air næste år.

iPad Air, 5th gen, 2022-model
iPad Air, 2022, 5. generation (Foto: MereMobil.dk)

Vi har siden 2015 set 12,9 tommer iPad, men det har kun været i pro-sortimentet. Det bliver der måske snart lavet om på.

Den kendte analytiker, Ming-Chi Kuo, venter nemlig en større iPad Air næste år, som skal sælge sammen med den nuværende. Det skriver MacRumors.

Den nuværende iPad Air med 10,9 tommer skærm forbliver i sortimentet, men vil få nyere processor i 2024. Rygtet betyder, at man i fremtiden, ikke behøver købe en iPad Pro, hvis man blot ønsker sig en større skærm.

Stadig opdateret iPad-serie

Vores tidligere artikel fra starten af november skulle stadig være aktuel. Vi vil derfor se en opdatering til hele iPad-serien, men med en ekstra model hos iPad Air.

Alt dette skulle komme som en slags kompensering for det manglende fokus i 2023 på iPad. Der har nemlig være udsædvanligt stille på den front i år.

LÆS OGSÅ: Apple pauser udviklingen af nye store opdateringer

Med en billigere pris end iPad Pro, kommer der også nogle mangler. Det ventes, at den opdaterede iPad Air vil bruge en LCD-skærm, og ikke Mini-LED som den nuværende.

Kuo mener samtidig, at vi allerede vil kunne se en større iPad Air i foråret 2024. Det lader derfor til, at der er en del i vente i 2024.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Mens den rygtede iPad Air vil bruge LCD-skærm, så står begge iPad Pro til en udskiftning til OLED-skærme.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram