Bedre tilbud end sidste år!

En undersøgelse viser, at dette års Black Week udsalg bliver stort. Tilbuddene er simpelthen bedre end sidste år.

Black Friday

Pricerunner er klar med en ny undersøgelse, der viser, at 7 ud af 10 af favoritprodukterne er på bedre tilbud i år end sidste år.

I undersøgelsen har Pricerunner kigget nærmere på 34.000 varer for at finde årets bedste tilbud. Og det er tydeligt, at mange kategorier er billigere end i 2022.

Generelt er Black Friday – eller Black Week – virkelig slået igennem herhjemme. Det er alt fra brændstof til nærmest dagligvarer, som nu er på Black Friday tilbud. Alene de seneste dage har jeg selv set, at en lokal brugs har haft ”Black Friday Ja tak” tilbud, mens også brændstofferne sælges til rabatpriser.

ER DET BILLIGT? Black Friday pristjek på 5 techprodukter

Black Friday har for vane at være et stort udsalg indenfor elektronik, ting til hjemmet osv. Og der er da også mange penge at spare på elektronik, hårde hvidevarer, TV m.m. Indtil videre er den gennemsnitlige rabat på 21 procent, hvilket den også var sidste år.

-“Der har været større usikkerhed i år, fordi danskernes forbrug har været lavt i september og oktober. Men nu, hvor økonomien har fået en blød landing, og elregningerne er lavere, håber detailbranchen, at danskerne har flere penge tilovers til at handle. Black Week er markant større end sidste år med bedre tilbud,” siger Katrine Barslev, forbrugeranalytiker hos Pricerunner. 

Ifølge Katrine Barslev, så vælger to ud af tre danskere også at købe julegaver netop på Black Friday. Det er særligt legetøj, parfumer og tøj, som rygter over disken.

Spil på PlayStation 4 og 5, samt Xbox er også noget, hvor der for alvor kan spares. I gennemsnit kan der spares 37 procent på disse spil.

Du kan også tjekke denne side, hvor Pricerunner har samlet Black Friday-tilbuddene.

Varegrupper med størst rabat

Spil til spillekonsoller37 procent
Vaskemaskiner36 procent
Tørretumblere33 procent
Opvaskemaskiner31 procent
Sexlegetøj31 procent
Højttalere28 procent
TV28 procent
Børnetøj26 procent
Kaffemakiner25 procent
Sko23 procent
Data indsamlet mandag den 20. november 2023 af Pricerunner.

Black Friday er blevet til Black Week. I en rundspørge svarede 29 procent af landets e-handlere, at de har tilbud hele ugen. Mens kun 14 procent har ”Black Friday”, som den eneste tilbudsdag.

Mere overraskende er det, at hver tredje e-handler oplyser til Pricerunner, at de ikke har særlige kampagner eller tilbud i forbindelse med Black Friday.

Mere til historien

Skal du bruge haveredskaber eller værktøj, så er det noget af det, hvor der er færreste tilbud i forbindelse med Black Week / Black Friday.

MobilePay satte atter rekorder i Black Week

Endnu engang blev Black Week rekordernes tid for MobilePay. Her blev sat rekord for hele ugen og Black Friday.

(mere…)
Black Friday pristjek på 5 techprodukter

Black Friday er landet. Inden du kaster dig over det første og bedste tilbud, så læs lige med her.

(mere…)
Store forventninger til årets Black Friday

Danskerne har holdt lav profil i forbruget i oktober, men forventningen er stor til Black Friday i år.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Black Friday 2022 gav mindre rabat end sidste år

Black Friday og hele Black Week 2022 er slut. Ugen bød på mange rabatter, men faktisk lavere rabat end sidst år.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram