OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

OnePlus Open afsløret på nye billeder af OnLeaks og SmartPix (Kilde: OnLeaks / SmartPix)
OnePlus Open afsløret på nye billeder af OnLeaks og SmartPix (Kilde: OnLeaks / SmartPix)

Det er ikke offentliggjort, hvornår OnePlus helt præcist afslører deres første foldbare smartphone. Men allerede nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en video med en tidlig variant af OnePlus Open. Det skriver CNet.com.

Rygterne svirrer om, at lanceringen vil ske den 19. oktober 2023.

I videoen taler Unbox Therapy-værten Lewis Hilsenteger med Pete Lau, som er grundlægger af OnePlus og nu også produktchef hos Oppo. Du kan se videoen herunder.

Unbox Therapy fremviser OnePlus’ foldbare

Pete Lau og Lewis Hilsenteger omtaler telefonen “OnePlus Foldable” i videoen, men det ventes, at navnet bliver OnePlus Open, hvis ikke der er ændringer på vej fra OnePlus.

OnePlus bekræfter foldbar-navnet OnePlus Open

I videoen ser de nærmere på enheden, der altså endnu ikke er den endelige, men en sample tæt på det, som snart offentliggøres. De taler om, hvor tæt den lukker og hvordan hængslerne er. Samt sammenligner den med Oppo Find N2.

Foruden denne video er den indiske skuespiller Anushka Sharma også spottet med OnePlus’ foldbare smartphone i hånden. Det skriver Slashleaks.com.

MereMobil.dk holder dig opdateret på, hvornår OnePlus er klar med deres første foldbare enhed, samt om det er en telefon, der bliver lanceret på vores marked.

Mere til historien

De foldbare smartphones er i vækst. Mens det generelle smartphone-marked er faldet med 9 procent, så er markedet med de foldbare smartphones steget 9 procent i 2023, ifølge Counterpoint Research.

OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram