Kom tæt på Apple Watch Series 9

VIDEO: Nuser-urskærm, helt ny betjening og kraftigere skærmlys. Her er min video om Apple Watch Series 9.

I denne video kommer du tæt på det nyeste smartwatch fra Apple, Apple Watch Series 9.

Uret er en opgradering både indvendigt og udvendigt i forhold til sidste års model, Series 8. Det nye, Series 9, har en kraftigere processor og kraftigere skærmlys.

En af de mest spændende nye funktioner er Double Tap, som giver dig mulighed for at udføre forskellige handlinger ved blot at tappe to gange med pegefingeren og tommelfingeren mod hinanden.

Dette kan være alt fra at besvare eller afslutte et opkald til at snooze en alarm eller rulle gennem widgets.

Apple Watch Series 9 har også en ny S9 chip, som gør uret hurtigere og “mere intelligent”.

Chippen muliggør at “Siri” kan behandle forespørgsler direkte på uret uden at være afhængig af en iPhone i nærheden.

ANMELDELSE: Her kan du læse hele testen af Apple Watch Series 9

Uret kommer med watchOS 10, som bringer mange design- og funktionsopdateringer med sig. For eksempel er der kommet widgets, som man kan tilgås fra urskiven med et drej på Digital Crown.

Du kan også tilpasse din egen Smart Stack med favorit-apps og indholdsgenveje.

På trods af alle disse funktioner, er der stadig ulemper ved Apple Watch Series 9. En af de største ulemper er batteritiden. Apple lover omkring 18 timers drift, men jeg har oplevet at kunne køre over 24 timer. Jeg ville ønske, at Apple lavede et smartwatch med betydeligt længere batteritid.

Alt i alt er Apple Watch Series 9 uden tvivl det bedste smartwatch for iPhone-brugere. Hvis du har en Android-telefon så skal du i stedet se nærmere på Samsung Galaxy Watch6 Classic.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Double Tap bliver kun tilgængelig på Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra (2023). Funktionen aktiveres fra watchOS 10.1.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram