Dette kan du også bruge Snapchat til

Snapchat er mere end beskeder, som forsvinder, når de er læst eller sjove filtre. Se her, hvad du også kan bruge Snapchat til.

Snapchat
Snapchat har mange muligheder, hvis du lige ser nærmere på appen end bare “sjove filtre” og chat. (Foto: Tero)

De fleste kender formegentlig til at sende beskeder via Snapchat, se en masse små videoer ala TikTok og YouTube Shorts i Spotlight, samt tage billeder med en masse sjove filtre.

GUIDE: Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

Men Snapchat er meget mere end det. Der er f.eks. en rigtig smart scanningsfunktion, som kan gøre dig klogere på en del forskellige ting.

Hvis du virkelig ”graver ned” i Snapchat, så kan du nemlig få lidt mere brugbar viden om vin. Vil du vide, hvor en specifik vin kommer fra, hvad den koster – ja så er scanningsfunktionen perfekt for dig. Du holder “Snapchat-kameraet” foran etiketten på vinen og trykker på funktionen scan, samt derefter finder ”lære om en flaske vin” nederst på skærmen.

Snapchat kan også hjælpe dig, hvis du har svært ved at løse et regnestykke. Du trykker igen på scan og vælger så efterfølgende ”løse et regnestykke”.

Scanningsfunktionen kan også hjælpe dig med at finde ud af hvad en specifik sang hedder. Du skal blot holde telefonen hen mod højttaleren og tryk på scanningsfunktionen og efterfølgende ”opdage en sang”. Snapchat gør her brug af det Apple-ejede Shazam.

LÆS OGSÅ: Vil du slette chatrobotten My AI på Snapchat?

Du kan også få hjælp til at identificere en hunderace, bil, plante og finde sundhedsoplysninger om et produkt.

Det er desuden muligt, at prøve forskelligt tøj via Snapchat. Ved hjælp af AR-linserne kan du prøve tøj fra forskellige tøjmærker lige fra Prada til H&M. Der er et væld af muligheder via Dress Up-funktionen i appen.

Snapchat kan bruges, hvis du gerne vil have noget spændende at foretage dig i weekenden f.eks. finde et spillested og koncerter. Det kan også være, at du gerne vil udforske restauranter, caféer eller andre arrangementer i dit nærområde. Det du får frem, er blandt andet baseret ud fra popularitet blandt din vennekreds.

En anden sjov gimmick er, at du kan tage billeder eller video med både frontkamera og kameraet bag på din telefon – samtidig. Dual Camera funktionen i Snapchat gør, at kan tage billeder af en sanger på scenen under en koncert, men samtidig også et af dig, hvor du står og nyder koncerten.

Mere til historien

I Danmark er der mere end 2 millioner, som hver måned benytter Snapchat.

Ny lov kan gøre TikTok ulovlig i USA

Det amerikanske senat har vedtaget lov, som pålægger ByteDance, at frasælger sin amerikanske afdeling.

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram