Så mange danskere bruger Snapchat

OVERBLIK: For første gang har Snapchat offentliggjort lokale brugertal for Danmark. Brugerne er ældre end du tror.

Snapchat
KORT VERSION: Snapchat har offentliggjort lokale brugertal for første gang og afsløret, at der er mere end 2 millioner aktive danske brugere hver måned. Snapchat er især populær blandt unge mennesker, men over halvdelen af de danske brugere er over 25 år (Foto: Sanket Mishra)

Snapchat er populær selvom der både er godt og skidt at sige om tjenesten.

Alt fra børn (og barnlige sjæle) elsker de forskellige filtre og at lave sjov med dette. Nye tal fra Snapchat viser, at mere end 45 procent af de danske Snapchat-brugere benytter de forskellige ”AR-linser” dagligt.

BAGGRUND: Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

Snapchat kan være et farligt sted for børn, da beskederne forsvinder igen og man derfor ikke kan fortælle nogen om ubehagelige beskeder eller andet.

På verdensplan bruger 750 millioner mennesker hver måned Snapchat til at kommunikere med venner, familie og andet, samt deler billeder eller andet spændende fra deres liv.

I Danmark er der mere end 2 millioner aktive brugere. Det oplyser Snapchat nu for første gang.

I forbindelse med offentliggørelsen af, at Snapchat nu har mere end 2 millioner aktive danske brugere hver måned, så er de klar med flere facts.

FAKTA OM SNAPCHAT I DANMARK

  • Snapchat har mere end 2 millioner aktive danske brugere hver måned
  • Mere end 45 procent af de danske Snapchat-brugere benytter de forskellige ”AR-linser” dagligt
  • Over 55 procent af de danske brugere er over 25 år
  • I hele Skandinavien når Snapchat ud til 90 procent af alle 13-24-årige
  • De danske Snapchat-brugere åbner appen i gennemsnit 35 gange om dagen5

Kilde: Snapchat

De fleste danske brugere er over 25 år

Der er ingen tvivl om, at mange i generation Z elsker Snapchat og benytter det ofte. Men over 55 procent af de danske brugere er faktisk over 25 år. I hele Skandinavien når Snapchat også ud til 90 af alle 13-24-årige, oplyser Snapchat.

LÆS OGSÅ: Snapchats AI gør børn forskrækkede og utrygge

De danske Snapchat-brugere er særdeles aktive. I gennemsnit åbner de danske Snapchat-brugere appen 35 gange om dagen. Det kan være for at chatte med venner, se højdepunkter fra Spotlight eller dele øjeblikke fra deres eget liv.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der er meget kritik af Snapchat og man skal også være påpasselig, som med så mange andre ting på nettet. Det er jo ikke uden grund, at børn skal være mindst 13 år for at komme på sociale medier.

Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Se dette års mest populære Snapchat-linser

Mange elsker de forskellige linser på Snapchat. Du kan her se hvilke, der har været de mest benyttede i år.

(mere…)
Skræmmende mange børn skriver personligt med AI-robotten i Snapchat

Snapchats My AI er en “ven” for rigtigt mange børn. 1 ud af 10 børn skriver med My AI eller en lignende robot et par gange om ugen.

(mere…)
Snapchat har nu mere end 400 millioner brugere

AI-funktioner og chatrobot er noget af det, som Snapchat mener er vejen til flere brugere.

(mere…)
Dette kan du også bruge Snapchat til

Snapchat er mere end beskeder, som forsvinder, når de er læst eller sjove filtre. Se her, hvad du også kan bruge Snapchat til.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram