Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan “planlægge” dit brug af strøm.

Hold styr på dit Elforbrug og -priserne med appen Elly (Foto: NetBryggeriet / App Store)
Hold styr på dit Elforbrug og -priserne med appen Elly eller en af de andre apps, som der findes til formålet (Foto: NetBryggeriet / App Store)

Sidste sommer og efterår betød de stigende el-priser, at el-apps var ekstremt populære og de endte blandt de mest downloadede apps herhjemme. Der var rigtigt mange penge at spare, hvis man brugte strømmen på de billigste tidspunkter.

Da vi så fik sænket elafgiften fra 1. januar 2023, hjalp det lidt. Derfor stoppede mange måske helt med at overvåge strømmen lige så meget som tidligere. Men dette tiltag sluttede den 1. juli 2023. Så nu kan er altså komme stort fokus på el-apps igen. Der er nemlig penge at spare.

De forskellige el-apps kan nemlig hjælpe dig med at spare lidt penge og vælge at benytte strøm, når den er billigst. Faktisk kunne man i Vestdanmark søndag den 2. juli 2023 tjene penge, hvis man brugte strøm.

Men det er fortid!

Strømpriserne er nemlig yderst voldsomme igen og i aften (mandag den 11. september 2023) stiger prisen eksplosivt. Det begynder klokken 17.00, men er helt vildt i timerne 18.00-21.00. I timen mellem klokken 19-20 er prisen 6,18 kroner pr. kWh.

Populære el-apps

De mest populære netop nu er ”Min Strøm”, ”Elpriser”, ”Andel Energi”, ”Watts – Energiassistent”, “Elly” og ”Elspotpriser”. Dog kom appen “Min Strøm” lidt i modvind, da den pludselig endte med, at koste penge at bruge.

Populær el-app koster nu penge at bruge

Der er ingen tvivl om, at priserne på mange ting er tårnhøje også selvom mælk f.eks. er faldet lidt igen. Så hvis du vil, så kan du kan derfor gøre dit til at spare mest muligt, hvilket blandt andet kan gøres ved at benytte strøm, når den er billigst, hvis det er muligt.

Elly er et gratis alternativ til ”Min Strøm”

Så der vaskes tøj, når strømmen er billigst. Ligesom man generelt husker at fylde vaske- og opvaskemaskiner bedst muligt.

Holder du øje med el-priserne i en app? Skriv gerne i kommentarfeltet om du gør, samt hvilken app du bruger.

Mere til historien

Læs også:
Små elforbrugere kan se frem til en højere elregning

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram