Elly er et gratis alternativ til ”Min Strøm”

En konkurrent til "Min Strøm" er klar. Se nærmere på appen Elly, der er gratis at bruge.

Hold styr på dit Elforbrug og -priserne med appen Elly (Foto: NetBryggeriet / App Store)
Hold styr på dit Elforbrug og -priserne med appen Elly (Foto: NetBryggeriet / App Store)

Tidligere var appen ”Min Strøm” på alles læber, men denne koster nu penge at bruge, hvilket har gjort, at mange kigger efter alternativer.

LÆS OGSÅ: Populær el-app koster nu penge at bruge

Et af disse er appen ”Elly”.

Elly er udviklet af Netbryggeriet, der er en lille fritidsvirksomhed med far og søn, Esben Rud Nielsen og Mads Rud Thomsen. Det skriver Fyens.dk.

I appen kan du se prisen for el fordelt ud på timerne i løbet af dagen. Ligesom du også kan holde øje med dit forbrug.

Du kan også sætte en alarm til, når prisen på el kommer under en grænse, som du selv sætter; hvor du tænker du vil starte opvaskemaskinen, tørretumbleren og lignende. Eller hvis elbilen skal lades.

Du kan i appen se dit elforbrug dag for dag og time for time. Dermed kan du se, hvornår på dagen, at du bruger mest strøm – og til hvilken pris.


Elly skal være en gratis el-app

Både far og søn fortæller også til Fyens.dk, at Elly forbliver gratis. De har begge jobs ved siden af og er selv modstandere af at få smidt reklamer i hovedet.

Brugerne af appen virker rigtigt glade for den. I Apples App Store har den fået 37 anmeldelser og et gennemsnit på 4,8 ud af 5. Du kan også prøve appen selv og se om du er enig med de brugere, som har anmeldt den. Download Elly gratis i Apples App Store.

Appen Elly findes i skrivende stund kun til iPad og iPhones, men det overvejes netop nu om de også skal udvikle en Android-version.

Tip til AirPods Pro

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Mads Rud Thomsen fortæller også, at de tidligere har udviklet en pinkodehusker og appen Tesla, da Mads ikke synes, at den medfølgende app havde de funktioner, som han havde brug for.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram