Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

iPhone 12 Mini og iPhone 13 Mini
KORT VERSION: Apple måske dropper iPhone mini-serien, som har en 5,4 tommer skærm og bedre specifikationer end iPhone SE-modellerne, på grund af lavt salg (Foto: MereMobil.dk)

De, der elsker mindre telefoner, var glade da Apple i 2020 introducerede iPhone 12 Mini og et år senere iPhone 13 Mini. Men ja – så stoppede udgivelserne også af iPhone mini-modellerne. Til stor irritation for mange, men på verdensplan var der ikke nok, som købte de små iPhones.

BEKRÆFTET: Apple lukket serien – iPhone 13 Mini er væk

Og nu er det måske snart slut. Efter tre års tilgængelighed kan det være, at Apple helt fjerner iPhone miniserien fra sortimentet.

iPhone mini-modellerne har en 5,4 tommer skærm og den passer bare perfekt til én håndsbetjening. Modsat iPhone SE-modellerne har iPhone mini’erne haft bedre specifikationer. Men holder de nye rygter stik, så kan de, som ønsker en lille iPhone, blive nødt til at gå på kompromis med specifikationerne og vælge en iPhone SE fremadrettet. Den næste iPhone SE rygtes dog, at få en 6,1 tommer skærm – i dag har den 4,7 tommer. Så det løb er måske også kørt.

Det er Bloombergs Mark Gurman, som har opdaget at lagret af iPhone 13 Mini er ved at løbe tør. I Apples webshop i USA er der på nogle af modellerne 2-3 ugers leveringstid, mens andre er oppe på 6-8 ugers leveringstid. Det skriver MacRumors.com. I den danske webshop er der i skrivende stund ikke lang leveringstid.

Den lange leveringstid på det amerikanske marked får altså spekulationerne i gang om, at Apple måske dropper iPhone 13 Mini i sortimentet efter deres ”Wunderlust”-event, som finder sted i morgen tirsdag den 12. september 2023.

LÆS OGSÅ: iPhone 15 Pro Max er ramt af forsinkelse

Kommende iPhone lineup…

Sidste år lancerede Apple ikke en iPhone 14 Mini og rygterne om dette års modeller inkluderer heller ikke en ny mini. Det ventes, at iPhone 15 serien vil bestå af iPhone 15 med 6,1 tommer skærm, iPhone 15 Plus med 6,7 tommer skærm, iPhone 15 Pro med 6,1 tommer skærm og iPhone 15 Pro Max med 6,7 tommer skærm.

Derudover ventes det, at den 4,7 tommer store iPhone SE (2022) og iPhone 13 (6,1 tommer skærm) bliver i Apples sortiment, som de billige alternativer.

Du kan følge med i Apples iPhone 15-event på MereMobil.dk i morgen (tirsdag den 12. september 2023 fra klokken 19.00, red.).

LÆS OGSÅ: Hvornår kan iPhone 15 købes?

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

I april 2022 meldte analysefirmaet CIRP ud, at iPhone 13 Mini havde stået for omkring 3 procent af det samlede iPhone 13-salg på det amerikanske marked i første kvartal 2022. Herhjemme solgte teleselskabet 3 så mange iPhone 13 mini-modeller i august 2023, at det var den 7. mest solgte smartphone hos dem i august 2023.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram