iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kommer i fire forskellige farver (Foto: Apple)
iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kommer i fire forskellige farver – og Pro-modellerne er særligt populære i år, hvis der kigges på forudbestillingerne. (Foto: Apple)

Apple præsenterede iPhone 15-serien i sidste uge og siden i fredags har det været muligt, at forudbestille de fire nye modeller. Og det tyder på, at mange har gjort dette.

Ifølge de seneste rygter så sælger iPhone 15-serien bedre end tilfældet var med iPhone 14-serien.

Helt specifikt er der op til 12 procent flere, som har bestilt en af de fire iPhone 15-modeller end der havde bestilt iPhone 14-modellerne, da de blev lanceret sidste år. Det skriver 9to5mac.

CBB annonceblok

TILBUD! Prøv så mange streamingtjenester du vil for kun 100 kr. (første måned)
Med CBB MIX kan du lige nu prøve op til 6 streamingtjenester for 100 kr. den første måned. Du bestemmer selv hvor mange tjenester, du vil have. Du vælger selv dit mobilabonnement fra 99 kr. ingen binding. Se mere om CBB MIX her.

Ingen tal fra Apple

Apple kommer ikke med salgstal. Det er derfor analytikere, som spår omkring salget. Analysefirmaet WedBush mener, at iPhone 15-serien mindst er forudbestilt 10 procent mere sammenlignet med iPhone 14-serien sidste år.

Den mest populære er angiveligt iPhone 15 Pro Max. Forskellen er også større på promodellerne i år end tidligere, hvilket er helt forståeligt. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er særligt populære i USA, Kina, Indien og dele af Europa. I Indien spås det, at interessen er op mod 25 procent større end sidste år.

LÆS OGSÅ: iOS 17 er klar – download den nu

Analytikeren Daniel Ives mener, at der er omkring 250 millioner iPhone-ejere, som er i vinduet til at købe en af de nye iPhone 15-modeller.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Der er blevet længere mellem at mobilkøberne køber en ny mobiltelefon. Ifølge analytikeren Daniel Ives, så er det nu på 4 år for en gennemsnitlig iPhone-bruger.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram