Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

OnePlus er på vej med den første smartphone-model med Rain Water Touch teknologi, som gør det muligt at benytte skærmen i regnvejr (Foto: Pixabay - DariuszSankowski)
Scenarier som det på billedet herover, det skal snart ikke frygtes længere. OnePlus er på vej med den første smartphone-model med Rain Water Touch teknologi, som gør det muligt at benytte skærmen i regnvejr (Foto: Pixabay – DariuszSankowski)

Rain Water Touch er en ny teknologi til touchskærme, som kan blive svaret på vores “bønner”.

Det er nok de fleste, som kan nikke genkendende til, at have oplevet skærme kun vanskeligt kan betjene i regnvejr. Vandet på skærmen kan nemlig gøre, at den tror “man rører den” – også selvom man ikke gør. Det skriver Gizmo China.

OnePlus Ace 2 Pro fremviser Rain Water touch teknologien (Kilde: Gizmo China)
OnePlus Ace 2 Pro fremviser Rain Water touch teknologien (Kilde: Gizmo China)

Det er OnePlus, som er på vej med en smartphone, der har Rain Water Touch. Den nye teknologi bruges nemlig i den kommende telefon OnePlus Ace 2.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 3 | Lækker telefon på budget

OnePlus har lagt en video ud på det sociale medie Weibo, hvor de viser, hvordan Rain Water Touch virker. I videoen ses OnePlus Ace 2 Pro ”mod” iPhone 14 Pro. Her vises så, hvordan de to telefoner klarer sig i vådt vejr.

Teknologien registrerer fingrenes bevægelser, selvom man har våde finger. Så nu skal du ikke frygte, at du har våde fingre eller det regner lidt, mens du skriver en vigtig besked eller andet. Dog skal du være sikker på, at telefonen også tåler vand.

Det er en særlig chip og tre nye touch-algoritmer til skærmen, som gør det muligt.

Normalt fungerer touchskærme (af typen kapacitive) ved, at fingeren skaber elektricitet og dermed ændrer strømmen sig i de elektriske felter i skærmen. Med Rain Water Touch tolkes ændringerne og det vurderes, hvor på skærmen brugeren rørte.

Nu afslører OnePlus pris og salgsdato på længe ventet tastatur

OnePlus Ace 2 Pro ventes at blive lanceret senere på måneden på det kinesiske hjemmemarked. Ace 2 Pro er formegentlig en telefon, som kan ramme vores marked under navnet OnePlus 11T. Dette er dog ikke bekræftet. Men dermed kan teknologien også være på vej til vores breddegrader.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det ventes, at OnePlus inden længe afsløre deres første bud på en foldbar smartphone. Telefonen vil formentlig hedde OnePlus Open.

Forsker i opråb: Savner præcision i debatten om “skærmtid”

Skærme i skolen bliver ofte omtalt i generelle vendinger af politikere og debattører, mener eksperter.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram