Samsungs nye foldbare er klar i butikkerne

Er du interesseret i en af de nye foldbare smartphones fra Samsung eller deres nyeste Galaxy Watch 6-serie eller Galaxy Tab S9-serie – så er de i butikkerne nu.

Samsung Galaxy Z Flip5 og Z Fold5
KORT VERSION: Samsungs nye foldbare smartphones, Galaxy Z Flip5 og Z Fold5, samt Galaxy Watch6-serie og Galaxy Tab S9-serie, er nu i butikkerne. Læs oplysninger om priserne længere nede på siden.(Foto: Samsung)

Samsungs nyeste foldbare smartphones er nu i handlen. Så er du interesseret i, at få hænderne i enten Galaxy Z Flip5 eller Galaxy Z Fold5 er det nu muligt.

I udlandet har der været god efterspørgsel i forsalget. Samsung oplyser, at der på markeder som Latinamerika, Sydøstasien og Europa, har været rekordstore forudbestillinger på de nye enheder. Det er særligt Galaxy Z Flip5, som har vækket mobilkøbernes interesse.

Samsung Galaxy Z Fold5 og Flip5 sælger godt

-”Vi har set en positiv stigning i antallet af forudbestillinger sammenlignet med sidste år. Med lanceringen af Galaxy Z Flip5, Z Fold5, Watch6-serien og Tab S9-serien kan vi hos Samsung Electronics tilbyde det nyeste og bedste inden for hver produktkategori, samtidig med at vi styrker Galaxy-økosystemet. Vi stræber os altid efter at styrke kundeoplevelsen ved at udvikle produkter, der passer til alle former for livsstile,” siger Claus Holm, Landechef for Samsung i Danmark.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy Z Flip5 | ikke god nok

Galaxy Z Flip5 kommer i to konfigurationer. Se hukommelsesvariant og pris herunder.

  • 256 GB / 8 GB RAM: 9.499 kroner
  • 512 GB / 8 GB RAM: 10.499 kroner

Galaxy Z Fold5 er noget dyrere og kommer i tre forskellige varianter.

  • 256 GB / 12 GB RAM: 14.799 kroner
  • 512 GB / 12 GB RAM: 15.799 kroner
  • 1 TB / 12 GB RAM: 17.699 kroner

Foruden de foldbare smartphones, så landede den nye Galaxy Watch6-serie og Galaxy Tab S9-serie også i handlen fredag den 11. august 2023.

Den nye tablet serie kommer i tre forskellige varianter, der er Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ og Galaxy Tab S9.

Samsung Galaxy Watch6 har fuld power på skærmlyset

Se testen af Galaxy Z Flip5

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

MereMobil.dk arbejder netop nu på anmeldelser af Galaxy Z Fold5 og Galaxy Watch6 Classic, så disse kan du glæde dig til at læse i nær fremtid.

Læs også:
Så kort tid holder skærmene på Galaxy Z Flip5 og Z Fold5 i koldt vejr

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram