Prisen stiger på dit Podimo abonnement

Du skal snart betale en tredjedel mere for dit abonnement på podcasttjenesten Podimo.

Podimo podcast
KORT VERSION: Podimo annoncerer en prisstigning for deres Premium-abonnement, der hæves fra 59 til 79 kroner pr. måned fra 1. oktober 2023 (Foto: Podimo)

Hvis dine ører elsker podcasts, er du måske kunde hos Podimo. Desværre kan jeg så overbringe en dårlig nyhed til dig. 

Prisen for abonnementet til Podimo vil stige fra 59 kroner til 79 kroner om måneden. Dette har kunderne fået besked om i en mail.

Årsagen til prisjusteringen er at fastholde engagementet i at skabe den ultimative lydoplevelse for brugerne, skriver SH.dk.

Beslutningen om at tilpasse prisen for Premium-abonnementet er, ifølge Podimo, truffet for at fortsætte investeringen i at levere topkvalitets podcasts og lydbøger.

Prisstigningen træder i kraft den 1. oktober 2023.

LÆS OGSÅ: DR har fjernet Sara & Monopolet

I 2020 blev prisen hævet fra 39 kroner til 59 kroner for et premium-abonnement, da der blev tilføjet en eksklusiv samling af lydbøger til pakken.

Podimo debuterede på podcast-scenen den 17. september 2019 med en simpel model, der inkluderede en gratis version og en betalingskrævende premium-version.

LÆS OGSÅ: CBB har inkluderer Podimo i abonnementet

KUN HOS 3. Få Apple One gratis i 3 måneder. Nu kan du få alt det bedste fra 3 og Apple samlet i ét abonnement. Stream dine yndlingsfilm- og serier, lyt til over 100 millioner sange, spil uden afbrydelser og få op til 200 GB lagringsplads med iCloud+. Læs mere om de nye abonnementer med Apple One her.

Hi3G linje

Mere til historien

På MereMobil.dk udgiver vi en podcast, som er gratis tilgængelig på Podimo, men også alle andre podcastplatforme. Søg efter ”MereMobil” i din podcastapp.

Mine tanker om elbiler – og besøg hos Polestar

PODCAST: Lyt med når jeg fortæller om mine oplevelser med elbiler. Jeg taler også med Polestar om fremtiden inden for opladning og rækkevidde.

(mere…)
Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

PODCAST: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram