OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

OnePlus Ace 2 Pro (Kilde: GSMArena.com)
OnePlus Ace 2 Pro (Kilde: GSMArena.com)

OnePlus har netop annonceret deres nye smartphone OnePlus Ace 2 Pro på hjemmemarkedet i Kina. Det skriver Android Central.

Og telefonen har nogle vilde specifikationer.

OnePlus Ace 2 Pro kommer med en 6,74 tommer OLED-skærm med næsten 2K-opløsning. Og en opdateringshastighed på op til 120 Hz. Skærmen gør brug af en teknologi, der reducerer belastningen for øjnene og er bedre i brug med svedige/våde fingre eller i regnvejr.

LÆS OGSÅ: Smartphone-skærm til regnvejr på vej

Kameraet er et triplekamera med en hovedsensor på 50 megapixels, mens der er en 8 megapixels ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels makrosensor. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Rigtig vildt bliver det, når vi kommer til antallet af RAM. OnePlus Ace 2 Pro har nemlig op til hele 24 GB RAM og 1 TB intern hukommelse. Den kommer også i konfigurationer med 12/256GB og 16/512GB. 

Batteriet er på 5.000 mAh og den understøtter 150 watts opladning via kabel. Hvilket, ifølge OnePlus, skulle betyde 100 procents opladning på 17 minutter.

Processoren er en Snapdragon 8 Gen 2 fra Qualcomm, der er processoren på mange af dette års bedste Android-telefoner.

Det er uvist om OnePlus Ace 2 Pro kommer på vores marked eventuelt i ”nye klæder” – altså med et modelnavn, som bruges på vores breddegrader. Det kunne være OnePlus 11T.

OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

OnePlus Ace 2 Pro er tilgængelig i farverne Aurora Green og Titanium Gray – og kan forudbestilles fra nu, mens de først lander endeligt i handlen fra den 23. august 2023.

Den billigste konfiguration med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse har en pris på omkring 410 dollars, mens 16/512 GB står til cirka 466 dollars og den helt store konfiguration med 24 GB RAM og 1 TB intern hukommelse står til cirka 548 dollars.

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus snart lancerer deres første foldbare smartphone. Det har tidligere været rygtet, at den ville komme i august, men det er altså udskudt til senere.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
OnePlus Open: Ny foldbar kommer IKKE i denne måned

Den første foldbare smartphone fra OnePlus lanceres alligevel ikke i slutningen af august.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram