OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

OnePlus Ace 2 Pro (Kilde: GSMArena.com)
OnePlus Ace 2 Pro (Kilde: GSMArena.com)

OnePlus har netop annonceret deres nye smartphone OnePlus Ace 2 Pro på hjemmemarkedet i Kina. Det skriver Android Central.

Og telefonen har nogle vilde specifikationer.

OnePlus Ace 2 Pro kommer med en 6,74 tommer OLED-skærm med næsten 2K-opløsning. Og en opdateringshastighed på op til 120 Hz. Skærmen gør brug af en teknologi, der reducerer belastningen for øjnene og er bedre i brug med svedige/våde fingre eller i regnvejr.

LÆS OGSÅ: Smartphone-skærm til regnvejr på vej

Kameraet er et triplekamera med en hovedsensor på 50 megapixels, mens der er en 8 megapixels ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels makrosensor. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Rigtig vildt bliver det, når vi kommer til antallet af RAM. OnePlus Ace 2 Pro har nemlig op til hele 24 GB RAM og 1 TB intern hukommelse. Den kommer også i konfigurationer med 12/256GB og 16/512GB. 

Batteriet er på 5.000 mAh og den understøtter 150 watts opladning via kabel. Hvilket, ifølge OnePlus, skulle betyde 100 procents opladning på 17 minutter.

Processoren er en Snapdragon 8 Gen 2 fra Qualcomm, der er processoren på mange af dette års bedste Android-telefoner.

Det er uvist om OnePlus Ace 2 Pro kommer på vores marked eventuelt i ”nye klæder” – altså med et modelnavn, som bruges på vores breddegrader. Det kunne være OnePlus 11T.

OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

OnePlus Ace 2 Pro er tilgængelig i farverne Aurora Green og Titanium Gray – og kan forudbestilles fra nu, mens de først lander endeligt i handlen fra den 23. august 2023.

Den billigste konfiguration med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse har en pris på omkring 410 dollars, mens 16/512 GB står til cirka 466 dollars og den helt store konfiguration med 24 GB RAM og 1 TB intern hukommelse står til cirka 548 dollars.

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus snart lancerer deres første foldbare smartphone. Det har tidligere været rygtet, at den ville komme i august, men det er altså udskudt til senere.

OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram