Asus lukker Zenfone

RYGTE: Zenfone 10 kan være den sidste smartphone i Zenfone-serien og dermed den sidste kompakte smartphone fra Asus.

Asus Zenfone 10
Asus Zenfone 10 kan måske blive den sidste model i “Zenfone-serien” og dermed måske også den sidste kompakte telefon fra Asus. (Foto: MereMobil.dk)

De kompakte smartphones fra Zenfone er måske snart historie. Det tyder nemlig på, at Asus lukker deres Zenfone-afdeling. Det skriver Android Authority.

NY UDVIKLING: Asus afviser rygterne om lukning af Zenfone. Læs Asus’ officielle melding her.

Ifølge en rapport fra Taiwan så skulle Asus have lukket Zenfone-afdelingen og flyttet de ansatte til ROG Phone-afdelingen og andre områder af deres forretning.

Mishaal Rahman skriver også på X (tidligere Twitter), at der også er ting på hjemmesiden, som er fjernet og den generelt er under vedligeholdelse.

Zenfone 9 og Zenfone 10 har fået rigtigt meget ros – både i anmeldelsen på MereMobil.dk, men også hos andre medier i ind- og udland.

LÆS TESTEN: Asus Zenfone 10 | Du vil elske den!

Asus har generelt fået ros for at fortsætte med 3.5 mm jackstik headset og beholde det kompakte format uden nogen reelle kompromisser.

Android Authority har forsøgt at få en officiel kommentar fra Asus, men dette er ikke lykkedes. Og Asus har altså ikke meldt noget officielt ud.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Asus ROG Phone-serien ser altså ud til at fortsætte og de nyeste modeller er disse.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram