Asus lukker Zenfone

RYGTE: Zenfone 10 kan være den sidste smartphone i Zenfone-serien og dermed den sidste kompakte smartphone fra Asus.

Asus Zenfone 10
Asus Zenfone 10 kan måske blive den sidste model i “Zenfone-serien” og dermed måske også den sidste kompakte telefon fra Asus. (Foto: MereMobil.dk)

De kompakte smartphones fra Zenfone er måske snart historie. Det tyder nemlig på, at Asus lukker deres Zenfone-afdeling. Det skriver Android Authority.

NY UDVIKLING: Asus afviser rygterne om lukning af Zenfone. Læs Asus’ officielle melding her.

Ifølge en rapport fra Taiwan så skulle Asus have lukket Zenfone-afdelingen og flyttet de ansatte til ROG Phone-afdelingen og andre områder af deres forretning.

Mishaal Rahman skriver også på X (tidligere Twitter), at der også er ting på hjemmesiden, som er fjernet og den generelt er under vedligeholdelse.

Zenfone 9 og Zenfone 10 har fået rigtigt meget ros – både i anmeldelsen på MereMobil.dk, men også hos andre medier i ind- og udland.

LÆS TESTEN: Asus Zenfone 10 | Du vil elske den!

Asus har generelt fået ros for at fortsætte med 3.5 mm jackstik headset og beholde det kompakte format uden nogen reelle kompromisser.

Android Authority har forsøgt at få en officiel kommentar fra Asus, men dette er ikke lykkedes. Og Asus har altså ikke meldt noget officielt ud.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet ‘Kaffepause med tech’ ☕️ Tilmeld dig gratis her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Asus ROG Phone-serien ser altså ud til at fortsætte og de nyeste modeller er disse.

Asus afviser rygter: Zenfone fortsætter

Der har været rygter om, at Asus lukkede Zenfone-afdelingen. Det afvises nu officielt af Asus.

(mere…)
Asus Zenfone 10 test | Du vil elske den!

TEST: Du får alt det nødvendige inkl. topmodel-ydelse. Designet er kompakt og kameraet det største kompromis. Læs min Asus Zenfone 10 test.

(mere…)
Asus Zenfone 10 – ny kompakt Android-telefon

Her er Asus Zenfone 10 - en kompakt topmodel med masser af ydelse, som du kan betjene med én hånd. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Asus Zenfone 10 bliver farverig

Asus er snart klar med den kompakte topmodel, Zenfone 10, der kommer i en række spændende farver.

(mere…)
Asus inviterer til Zenfone 10-event

Det varer ikke længe før, at Asus er klar med deres næste flagskibstelefon. Invitationen til Zenfone 10-eventen er udsendt.

(mere…)
Asus afslører nye ROG Phone 7 gamingtelefoner

Når det kommer til fede gamingtelefoner, er Asus i sit es. Denne gang tilbydes den nyeste Snapdragon-processor og opgraderet køling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram