Store problemer med Google Pixel Fold

Googles første bud på en foldbar smartphone er kommet skidt fra start. Fejlene vælter ind.

Google Pixel Fold 2023
Pixel Fold 2023 (Foto: Google)

Der har været mange skriverier omkring Google Pixel Fold, som vi tidligere skrev ikke blev tilgængelig på det danske marked. Selvom Google ellers nu lancerer Pixel-telefonerne officielt herhjemme.

Og måske vi ikke skal være så kede af, at Pixel Fold ikke er kommet til Danmark. For modsat de øvrige Pixel-modeller, som får rigtigt meget ros, så tyder det på, at alt ikke er helt godt med Googles bud på en foldbar smartphone.

Problemerne ser i hvert fald ud til at vælte ind over Google for deres første bud på en foldbar smartphone.

Da teknologisitet Ars Technica havde telefonen til test oplevede de, at skærmen døde efter fire dages brug. Og tjekker man Reddit ud, så kan man også her læse, at en række brugere rapporterer om skærmproblemer.

Generelt minder de mange problemer med Google Pixel Fold lidt om det vi så, da Samsung sendte deres første Galaxy Fold på markedet. Her var også en række udfordringer med støvkorn, sand eller lignede som kom ind under skærmen og ødelagde denne.

Google oplyste ellers tidligere, at skærmen og hængslerne skulle sætte nye standarder for de foldbare smartphones. Faktisk skulle hængsler og skærm kunne tåle op til 200.000 “bøjninger”. 

En talsperson fra Google har udtalt til The Verge, at de anbefaler brugere, der har oplevet problemer med enhederne at tage kontakt til kundeservice.

Ligesom 9to5Google skriver, at Google overfor dem har bekræftet, at de vil gøre guides tilgængelige i samarbejde med iFixit, så brugerne selv kan reparere telefonen. Det er dog uvist om det vil kunne løse alle problemerne.

Zack Nelson fra JerryRigEverything på YouTube har haft deres kyndige hænder på Google Pixel Fold i deres tests. Her lukker telefonen blandt andet ned grundet overophedning, mens den også blev fuldstændig ødelagt under “bøjnings-testen”, hvor den endte med at bøje den forkerte vej. Det skriver Android Authority.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Nokia har også lavet aftaler med iFixit om, at brugerne kan købe reservedele til nogle af deres telefoner, så de selv kan reparere dem. Men der er måske forskel på, at lave en prisbillig smartphone og så gå i krig med en dyr foldbar smartphone.

Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
Google Pixel 9 Pro Fold folder sig ikke nok ud | Test

TEST: Pixel 9 Pro Fold og Samsung Galaxy Z Fold6 minder rigtigt meget om hinanden. Begge lider af umoden teknologi.

(mere…)
Pixel 9: Se denne video før du køber

VIDEO: I denne video går jeg tæt på Google Pixel 9 og sammenligner den med Pixel 9 Pro.

(mere…)
Modvind ved Pixel 9-lanceringen: TeamPixelGate og skjult reklame

PODCAST: Jeg demonstrerer Gemini Live og fortæller om problemet ved skjult reklame for Pixel 9-serien.

(mere…)
Pixel 9 Pro eller Pixel 9 Pro XL?

VIDEO: Hvad er forskellene på Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL? Her er overblikket. Se også min video om Pixel 9 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram