Samsung genopfrisker prisvenlig telefon

Den prisvenlige Galaxy S21 FE får nyt liv, men ikke i Danmark.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE fås på det danske marked med enten 128 eller 256 GB lagerplads. Det er 128 GB-versionen, som er det bedste køb (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S21 FE kom i starten af 2021 på markedet i to versioner. I Danmark fik vi varianten med chipsettet Qualcomm Snapdragon 888, mens købere på nogle andre markeder måtte nøjes med Samsungs eget chipset Exynos 2100. Begge chipsets er baseret på 5 nm-teknologi.

Exynos 2100 er det samme chipset, som Galaxy S21-serien blev lanceret med i Danmark.

Nu skriver Android Authority, at Galaxy S21 FE relanceres i Indien med Snapdragon 888 chipset – altså den udgave vi allerede har i Danmark.

Samsung skriver tilmed på det officielle indiske produktside: ”Fast just got faster”. Eftersom telefonen tidligere var med Exynos 2100 på dette marked, må vi konkludere, at Samsung mener, at Qualcomm Snapdragon 888 trods alt yder bedre end deres eget chipset.

Der er ingen ændringer for de øvrige specifikationer, men det ser ud til, at telefonen kun fås med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. I Danmark kan du også købe en billigere udgave med 128 GB lagerplads.

MIN GALAXY S21 FE TEST: Denne smartphone har flere fordele, herunder en kraftig processor, 5G- og Wi-Fi 6-understøttelse, en flot skærm med 120 Hz flydende grafik og en stærk glasoverflade skærmbeskyttelse. Den har også en lang opdateringsperiode, trådløs opladning og en god batterilevetid. Derudover er S21 FE IP-certificeret og har en velfungerende fingeraftrykssensor. Dog skal du vide, at eSIM mulighed er fraværende. Det samme er 3.5 mm jackstik. I dag kan Galaxy S21 FE findes til omkring 3.400 kroner, hvilket gør det til et interessant køb for mange, der vil have en prisvenlig Samsung-telefon, som fungerer rigtigt godt. Du kan læse hele testen her.


NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Galaxy S21 FE er baseret på Galaxy S21, der i dag kan købes til omkring 4.600 kroner med 128 GB lagerplads. Da Galaxy S21 FE kom på markedet var prisen næsten 6.000 kroner.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram