Samsung genopfrisker prisvenlig telefon

Den prisvenlige Galaxy S21 FE får nyt liv, men ikke i Danmark.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE fås på det danske marked med enten 128 eller 256 GB lagerplads. Det er 128 GB-versionen, som er det bedste køb (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S21 FE kom i starten af 2021 på markedet i to versioner. I Danmark fik vi varianten med chipsettet Qualcomm Snapdragon 888, mens købere på nogle andre markeder måtte nøjes med Samsungs eget chipset Exynos 2100. Begge chipsets er baseret på 5 nm-teknologi.

Exynos 2100 er det samme chipset, som Galaxy S21-serien blev lanceret med i Danmark.

Nu skriver Android Authority, at Galaxy S21 FE relanceres i Indien med Snapdragon 888 chipset – altså den udgave vi allerede har i Danmark.

Samsung skriver tilmed på det officielle indiske produktside: ”Fast just got faster”. Eftersom telefonen tidligere var med Exynos 2100 på dette marked, må vi konkludere, at Samsung mener, at Qualcomm Snapdragon 888 trods alt yder bedre end deres eget chipset.

Der er ingen ændringer for de øvrige specifikationer, men det ser ud til, at telefonen kun fås med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. I Danmark kan du også købe en billigere udgave med 128 GB lagerplads.

MIN GALAXY S21 FE TEST: Denne smartphone har flere fordele, herunder en kraftig processor, 5G- og Wi-Fi 6-understøttelse, en flot skærm med 120 Hz flydende grafik og en stærk glasoverflade skærmbeskyttelse. Den har også en lang opdateringsperiode, trådløs opladning og en god batterilevetid. Derudover er S21 FE IP-certificeret og har en velfungerende fingeraftrykssensor. Dog skal du vide, at eSIM mulighed er fraværende. Det samme er 3.5 mm jackstik. I dag kan Galaxy S21 FE findes til omkring 3.400 kroner, hvilket gør det til et interessant køb for mange, der vil have en prisvenlig Samsung-telefon, som fungerer rigtigt godt. Du kan læse hele testen her.


NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Galaxy S21 FE er baseret på Galaxy S21, der i dag kan købes til omkring 4.600 kroner med 128 GB lagerplads. Da Galaxy S21 FE kom på markedet var prisen næsten 6.000 kroner.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram