Samsung genopfrisker prisvenlig telefon

Den prisvenlige Galaxy S21 FE får nyt liv, men ikke i Danmark.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE fås på det danske marked med enten 128 eller 256 GB lagerplads. Det er 128 GB-versionen, som er det bedste køb (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S21 FE kom i starten af 2021 på markedet i to versioner. I Danmark fik vi varianten med chipsettet Qualcomm Snapdragon 888, mens købere på nogle andre markeder måtte nøjes med Samsungs eget chipset Exynos 2100. Begge chipsets er baseret på 5 nm-teknologi.

Exynos 2100 er det samme chipset, som Galaxy S21-serien blev lanceret med i Danmark.

Nu skriver Android Authority, at Galaxy S21 FE relanceres i Indien med Snapdragon 888 chipset – altså den udgave vi allerede har i Danmark.

Samsung skriver tilmed på det officielle indiske produktside: ”Fast just got faster”. Eftersom telefonen tidligere var med Exynos 2100 på dette marked, må vi konkludere, at Samsung mener, at Qualcomm Snapdragon 888 trods alt yder bedre end deres eget chipset.

Der er ingen ændringer for de øvrige specifikationer, men det ser ud til, at telefonen kun fås med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. I Danmark kan du også købe en billigere udgave med 128 GB lagerplads.

MIN GALAXY S21 FE TEST: Denne smartphone har flere fordele, herunder en kraftig processor, 5G- og Wi-Fi 6-understøttelse, en flot skærm med 120 Hz flydende grafik og en stærk glasoverflade skærmbeskyttelse. Den har også en lang opdateringsperiode, trådløs opladning og en god batterilevetid. Derudover er S21 FE IP-certificeret og har en velfungerende fingeraftrykssensor. Dog skal du vide, at eSIM mulighed er fraværende. Det samme er 3.5 mm jackstik. I dag kan Galaxy S21 FE findes til omkring 3.400 kroner, hvilket gør det til et interessant køb for mange, der vil have en prisvenlig Samsung-telefon, som fungerer rigtigt godt. Du kan læse hele testen her.


NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Galaxy S21 FE er baseret på Galaxy S21, der i dag kan købes til omkring 4.600 kroner med 128 GB lagerplads. Da Galaxy S21 FE kom på markedet var prisen næsten 6.000 kroner.

Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram