Rygter tæt på virkelighed: Meta giver Twitter konkurrence

Torsdag bliver Twitter udfordret af en de helt store spillere. Hvis altså rygterne om en ny mikroblogging-app er sande …

en person i et rum
Meta tilføjer efter al sandsynlighed torsdag endnu et brand til porteføljen. Det bliver Twitter-konkurrenten "Threads". Foto: Meta/PR

Rygterne om, at Mark Zuckerberg og Co. hos techkæmpen Meta vil lancere en konkurrent til Twitter ser ud til, at have fået så meget kød på, at der er klar til servering.

Således skriver det amerikanske nyhedsbureau Reuters natten til tirsdag, at Meta er ved at lægge sidste hånd på en lancering af en mikroblogging-app, som har fået navnet "Threads".

Threads forventes ifølge Reuters at gå i luften torsdag i denne uge og vil blive baseret fotodelingsplatformen Instagram.

Instagram, der ejes af Meta, vil give brugerne mulighed for at følge de konti, de følger på fotodelingsplatformen og samtidig beholde det samme brugernavn.

Det viser en liste i Apples App Store, skriver Reuters.

Afsløringen

Ifølge Ritzau var det udvikleren Alessandro Paluzzi, der mandag afslørede Metas planer, og på Twitter skrev, at en Twitter-klon var blevet offentliggjort i Googles appbutik, Google Play Store.

Appen forsvandt tilsyneladende hurtigt, men Paluzzi havde som dokumentation taget et skærmbillede af platformens brugerflade.

Twitter laver begrænsninger

Nyheden om Threads kommer efter at Twitter-ejer Elon Musk lørdag proklamerede en midlertidig grænse for, hvor mange indlæg brugere kan læse på hans sociale medie.

Musk vil derudover kræve, at en bruger kun kan benytte TweetDeck, hvis brugeren er verificeret. Og det koster penge, at være verificeret på Twitter.

Ifølge Ritzau forklarede Elon Musk lørdag, at det sker i et forsøg på at begrænse "ekstreme niveauer af dataindsamling" og manipulation af systemet.

Den midlertidige grænse for konti, der ikke er verificerede, vil blive et dagligt maksimum 6.000 tweets læste om dagen.

Mere til historien

Som vi skrev for 14 dage siden var det mediet TechCrunch, som først afslørede Metas planer om en ny mikroblogging-app. TechCrunch kunne blandt andet fortælle, at Meta tilsyneladende vil få en række kendte personer til at markedsføre Twitter-konkurrenten. Læs mere om TechCrunch' afsløring her

Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram