Rygter tæt på virkelighed: Meta giver Twitter konkurrence

Torsdag bliver Twitter udfordret af en de helt store spillere. Hvis altså rygterne om en ny mikroblogging-app er sande …

en person i et rum
Meta tilføjer efter al sandsynlighed torsdag endnu et brand til porteføljen. Det bliver Twitter-konkurrenten “Threads”. Foto: Meta/PR

Rygterne om, at Mark Zuckerberg og Co. hos techkæmpen Meta vil lancere en konkurrent til Twitter ser ud til, at have fået så meget kød på, at der er klar til servering.

Således skriver det amerikanske nyhedsbureau Reuters natten til tirsdag, at Meta er ved at lægge sidste hånd på en lancering af en mikroblogging-app, som har fået navnet “Threads”.

Threads forventes ifølge Reuters at gå i luften torsdag i denne uge og vil blive baseret fotodelingsplatformen Instagram.

Instagram, der ejes af Meta, vil give brugerne mulighed for at følge de konti, de følger på fotodelingsplatformen og samtidig beholde det samme brugernavn.

Det viser en liste i Apples App Store, skriver Reuters.

Afsløringen

Ifølge Ritzau var det udvikleren Alessandro Paluzzi, der mandag afslørede Metas planer, og på Twitter skrev, at en Twitter-klon var blevet offentliggjort i Googles appbutik, Google Play Store.

Appen forsvandt tilsyneladende hurtigt, men Paluzzi havde som dokumentation taget et skærmbillede af platformens brugerflade.

Twitter laver begrænsninger

Nyheden om Threads kommer efter at Twitter-ejer Elon Musk lørdag proklamerede en midlertidig grænse for, hvor mange indlæg brugere kan læse på hans sociale medie.

Musk vil derudover kræve, at en bruger kun kan benytte TweetDeck, hvis brugeren er verificeret. Og det koster penge, at være verificeret på Twitter.

Ifølge Ritzau forklarede Elon Musk lørdag, at det sker i et forsøg på at begrænse “ekstreme niveauer af dataindsamling” og manipulation af systemet.

Den midlertidige grænse for konti, der ikke er verificerede, vil blive et dagligt maksimum 6.000 tweets læste om dagen.

Mere til historien

Som vi skrev for 14 dage siden var det mediet TechCrunch, som først afslørede Metas planer om en ny mikroblogging-app. TechCrunch kunne blandt andet fortælle, at Meta tilsyneladende vil få en række kendte personer til at markedsføre Twitter-konkurrenten. Læs mere om TechCrunch’ afsløring her

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram