Til september kommer EA Sports FC 24 – det nye ”FIFA 24”

I mange år har verdens mest populære fodboldspil været FIFA. Nu hedder EA Sports FC 24. Se detaljer om det nye spil her.

EA Sports FC 24 (Screenshot fra video/trailer)
EA Sports FC 24 (Screenshot fra video/trailer)

Er du til fodboldspillet FIFA på PlayStation, Xbox eller PC? Du kan glæde dig til i slutningen af september, hvor den næste udgivelse kommer.

Der er dog én helt stor nyhed. Spillet rebrandes nemlig og hedder ikke FIFA. I stedet hedder det EA Sports FC 24. Rebrandingen skyldes, at en langvarig aftale med FIFA ikke længere er gældende.

LÆS OGSÅ: Spændende nyt om det nye “FIFA”-spil

En anden nyhed på EA Sports FC 24 er, at der for første gang er kvindelige spillere tilgængelige i Ultimate Team. Ligesom der er to nye ligaer med for kvinder. Disse er Spaniens Liga F og Frauen-Bundesliga, som er de bedste ligaer i henholdsvis Spanien og Tyskland.

Når spillet udgives den 29. september 2023, er det til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch og PC.

Se officiel offentliggørelsestrailer

Officiel gameplaytrailer for EA Sports FC 24

Der er mere end 19.000 autentiske spillere, 30+ ligaer og mere end 100 stadions, som er repræsenteret i EA Sports FC 24. Ligesom der også er eksklusive aftaler med den engelske Premier League og UEFA til at benytte deres branding i turneringer som Champions League.

Mere til historien

Crossplay er tilgængeligt mellem PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S og PC, samt mellem PlayStation 4 og Xbox One. Mens det på Nintendo Switch versionen af FC24 ikke er muligt, at benytte crossplay.

PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Grand Theft Auto VI: Første trailer til december

Rockstar Games er klar med en teaser for GTA VI i næste måned.

(mere…)
Spillemaskinerne i hjemmet forsvinder

EP132: PlayStation, Nintendo og Xbox forsvinder som konsoller, forudser ekspert. Fremtidens gaming foregår i ’skyen’.

(mere…)
Fortnite vil tilbage i Google Play

Epic Games vil have deres Fortnite spil tilbage i Google Play. Google anklages for monopol.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram