Til september kommer EA Sports FC 24 - det nye ”FIFA 24”

I mange år har verdens mest populære fodboldspil været FIFA. Nu hedder EA Sports FC 24. Se detaljer om det nye spil her.

EA Sports FC 24 (Screenshot fra video/trailer)
EA Sports FC 24 (Screenshot fra video/trailer)

Er du til fodboldspillet FIFA på PlayStation, Xbox eller PC? Du kan glæde dig til i slutningen af september, hvor den næste udgivelse kommer.

Der er dog én helt stor nyhed. Spillet rebrandes nemlig og hedder ikke FIFA. I stedet hedder det EA Sports FC 24. Rebrandingen skyldes, at en langvarig aftale med FIFA ikke længere er gældende.

LÆS OGSÅ: Spændende nyt om det nye "FIFA"-spil

En anden nyhed på EA Sports FC 24 er, at der for første gang er kvindelige spillere tilgængelige i Ultimate Team. Ligesom der er to nye ligaer med for kvinder. Disse er Spaniens Liga F og Frauen-Bundesliga, som er de bedste ligaer i henholdsvis Spanien og Tyskland.

Når spillet udgives den 29. september 2023, er det til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch og PC.

Se officiel offentliggørelsestrailer

Officiel gameplaytrailer for EA Sports FC 24

Der er mere end 19.000 autentiske spillere, 30+ ligaer og mere end 100 stadions, som er repræsenteret i EA Sports FC 24. Ligesom der også er eksklusive aftaler med den engelske Premier League og UEFA til at benytte deres branding i turneringer som Champions League.

Mere til historien

Crossplay er tilgængeligt mellem PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S og PC, samt mellem PlayStation 4 og Xbox One. Mens det på Nintendo Switch versionen af FC24 ikke er muligt, at benytte crossplay.

Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

(mere…)
Roblox kommer til PlayStation

I oktober kommer den populære spilplatform, Roblox, til PlayStation.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
PlayStation 5 Slim er dukket op i video

En video af det, som angiveligt skulle være den kommende PlayStation 5 Slim, er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram