Vi vil have erotik i ørerne

Når sommersolen står højst vil danskerne underholdes. Når solen går ned, er der to ting som trender.

Podcast musik hjerter
Erotik er populært for podcastlytterne (Grafik: MereMobil.dk)

Dykker man ned i tallene hos den danske streamingtjeneste Podimo, er der flere ting der stritter ud. Blandt andet hvad Podimos kunder gerne vil lytte til på en hed sommerdag.

Ifølge Podimo stiger interessen for erotisk indhold til ørerne med hele 161 procent i sommermånederne juli og august.

Podcast-og lydbogsplatformen oplever i det hele taget en fordobling af lytteraktivitet på lydbøger.

Udover erotisk indhold, er danskerne nemlig også glade for at streame underholdning generelt og true crime, når der går sol. sommerhus og strand i den.

Når solen går ned ...

Når sommeren er på sit højeste i juli viser Podimos tal, at søgningen på kategorien underholdning stiger med hele 86 procent i forhold til resten af året

- "Hvilket afspejler danskernes ønske om grin og mere morsom underholdning som kompagnon til sommerferieaktiviteterne. Også true crime-genren er i høj kurs i sommerperioden," skriver Podimo i en pressemeddelelse.

Søgningen på true crime-genren stiger med over 50 procent. Og det er især efter solnedgang, at danskerne ønskerne at uhyggen skal sprede sig til øregangene.

- "Ifølge tallene er der nemlig en klar stigning i lytningen på true crime i de sene aften- og nattetimer, nærmere bestemt mellem klokken 22 og 04," skriver Podimo videre.

PODCAST FRA MEREMOBIL.DK: Du kan lytte til vores techpodcast via Apple Podcasts og Spotify samt i alle podcastapps. Se episodeoversigten her.

Erotiske, kendte danskere

I den erotiske genre vil Elisa Lykkes efterhånden omfattende samling af erotiske fantasier formentlig bonne kraftigt ud i sommerens søgninger.

Med kendte navne som Karen-Helene Hjorth, Emmelie de Forest, Anne Louise Hassing, Oliver Bjerrehuus, Manu Sareen og Mads Christensen er hendes samling af noveller blevet et fænomen siden den første samling udkom i januar 2021.

Hvis man mere er til, hvad der kan udvikle sig i ens eget sexliv, så kan man lytte til den legendariske sexolog Joan Ørting, mens man også kan lade sig underholde af vilde, sjove og bizarre historier fra datinglivet i "Fries Tinder Greatest".

Mere til historien

Podimo var bestemt ikke begejstret, da DR først i maj meddelte, at podcasts fra det statslige mediehus kun skal kunne findes i podcast-appen DR Lyd. Podimos medstifter og indholdsdirektør Nikolaj Koppel kaldte det blandt andet "konkurrenceforvridning" og "statsfinansieret konkurrence".

Podcast app lukker
(mere…)
’Sara & Monopolet’ taber lyttere, men det er IKKE hele historien
(mere…)
Prisen stiger på dit Podimo abonnement

Du skal snart betale en tredjedel mere for dit abonnement på podcasttjenesten Podimo.

(mere…)
DR har fjernet Sara & Monopolet

Har DR kun trukket "Sara & Monopolet" væk fra andre podcast-udbydere end deres egen?

(mere…)
Ulovlig streaming: Tæt på filmpiraterne

EP130: Streamer du film og serier ulovligt? Ja - mange gør, siger en undersøgelse. Jeg har set nærmere på filmpiraterne. Lyt med her.

(mere…)
Dette gør skærme ved dit barns hjerne

EP129: Skærmbrug kan føre til dårligere hukommelse og mindre kreativitet. En ekspert giver gode råd til familier med børn, der bruger iPad og telefon for meget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram