Vi vil have erotik i ørerne

Når sommersolen står højst vil danskerne underholdes. Når solen går ned, er der to ting som trender.

Podcast musik hjerter
Erotik er populært for podcastlytterne (Grafik: MereMobil.dk)

Dykker man ned i tallene hos den danske streamingtjeneste Podimo, er der flere ting der stritter ud. Blandt andet hvad Podimos kunder gerne vil lytte til på en hed sommerdag.

Ifølge Podimo stiger interessen for erotisk indhold til ørerne med hele 161 procent i sommermånederne juli og august.

Podcast-og lydbogsplatformen oplever i det hele taget en fordobling af lytteraktivitet på lydbøger.

Udover erotisk indhold, er danskerne nemlig også glade for at streame underholdning generelt og true crime, når der går sol. sommerhus og strand i den.

Når solen går ned …

Når sommeren er på sit højeste i juli viser Podimos tal, at søgningen på kategorien underholdning stiger med hele 86 procent i forhold til resten af året

– “Hvilket afspejler danskernes ønske om grin og mere morsom underholdning som kompagnon til sommerferieaktiviteterne. Også true crime-genren er i høj kurs i sommerperioden,” skriver Podimo i en pressemeddelelse.

Søgningen på true crime-genren stiger med over 50 procent. Og det er især efter solnedgang, at danskerne ønskerne at uhyggen skal sprede sig til øregangene.

– “Ifølge tallene er der nemlig en klar stigning i lytningen på true crime i de sene aften- og nattetimer, nærmere bestemt mellem klokken 22 og 04,” skriver Podimo videre.

PODCAST FRA MEREMOBIL.DK: Du kan lytte til vores techpodcast via Apple Podcasts og Spotify samt i alle podcastapps. Se episodeoversigten her.

Erotiske, kendte danskere

I den erotiske genre vil Elisa Lykkes efterhånden omfattende samling af erotiske fantasier formentlig bonne kraftigt ud i sommerens søgninger.

Med kendte navne som Karen-Helene Hjorth, Emmelie de Forest, Anne Louise Hassing, Oliver Bjerrehuus, Manu Sareen og Mads Christensen er hendes samling af noveller blevet et fænomen siden den første samling udkom i januar 2021.

Hvis man mere er til, hvad der kan udvikle sig i ens eget sexliv, så kan man lytte til den legendariske sexolog Joan Ørting, mens man også kan lade sig underholde af vilde, sjove og bizarre historier fra datinglivet i “Fries Tinder Greatest”.

Mere til historien

Podimo var bestemt ikke begejstret, da DR først i maj meddelte, at podcasts fra det statslige mediehus kun skal kunne findes i podcast-appen DR Lyd. Podimos medstifter og indholdsdirektør Nikolaj Koppel kaldte det blandt andet “konkurrenceforvridning” og “statsfinansieret konkurrence”.

Få Podimo hos Telia og Call Me

Kunder hos Telia og Call Me kan inden årets udgang få adgang til podcasttjenesten Podimo uden ekstra omkostninger.

(mere…)
Podimo får ny AI-funktion

Er du til podcasts? Så kender du måske også Podimo. De er nu klar med ny AI-funktion, der skal hjælpe brugeren med at opdage nye podcasts.

(mere…)
Spillemaskinerne i hjemmet forsvinder

EP132: PlayStation, Nintendo og Xbox forsvinder som konsoller, forudser ekspert. Fremtidens gaming foregår i ’skyen’.

(mere…)
Hvabehar? Høreapparater er fantastiske supergadgets

EP131: Moderne høreapparater er spækket med digital superteknologi, der giver dig superhørelse og funktioner som normalthørende vil misunde.

(mere…)
Podcast app lukker
(mere…)
’Sara & Monopolet’ taber lyttere, men det er IKKE hele historien
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram