Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

I en verden, hvor smartphones bliver vildere og vildere for hver udgivelse, er det nærmest forfriskende at støde på en basistelefon som denne.

Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone, der klarer sig fint til det meste, men som aldrig bliver specialist. I forhold til forgængeren Pixel 6a, er det ret begrænset med nyhederne.

Lad os starte med kameraet. Selvom hovedkameraet nu har 64 megapixels, betyder det ikke meget for den samlede fotooplevelse.

Billederne er gode til hurtige “point and shoot”-øjeblikke, men de imponerer ikke. Du vil ikke tænke “wow, sikke en kvalitet”.

Det er vigtigt at bemærke, at Pixel-telefonerne bruger Google Fotos som standard galleriapp. Her får du adgang til flere funktioner som magisk viskelæder og muligheden for at gøre slørede billeder skarpe, hvilket er et klart plus.

Ligger godt i hånden

Designmæssigt føles Pixel 7a som god kvalitet og den ligger godt i hånden. Den er lidt mindre og mere håndvenlig end de gigantiske telefoner, vi ofte ser i dagens marked.

Skærmbilledet ser fornuftigt ud men trods OLED-panelet, det kan være svært at se skærmindholdet i direkte sollys. Farverne på skærmen kan virke lidt blege sammenlignet med konkurrerende telefoner, og opdateringshastigheden på 90 Hz er heller ikke imponerende.

Under motorhjelmen er Pixel 7a og Pixel 7 Pro baseret på den samme chipsetplatform, Tensor G2. Dette betyder, at de to telefoner har nogenlunde den samme ydeevne. Sikkerhedsdelen håndteres af co-processoren Titan M2, hvilket giver beskyttelse af dine data, ligesom den større model, Pixel 7 Pro.

Når det kommer til ydeevne, kører Pixel 7a generelt ret godt. Brugeroplevelsen er flydende og det er en fornøjelse at bruge telefonen. Dog kan telefonen blive varm, når den presses hårdt, hvilket kan være en bekymring for nogle brugere.

Android-opdateringer først og feature drops

En af de mest interessante ting ved Pixel-telefonerne er den løbende opdatering af softwaren. Udover de almindelige Android-opdateringer udsender Google også “Feature Drops”, der tilføjer nye funktioner til telefonen.

Dette er en fantastisk måde at fastholde kunderne ved at tilbyde dem service efter købet. Det er bestemt et stort plus for dem, der ønsker at få nye funktioner uden at skulle købe en helt ny telefon.

Bruger meget strøm og oplader langsomt

Når det kommer til batterilevetid og opladning, har Pixel 7a nogle svagheder. Strømforbruget er højt, hvilket betyder, at batteriet kan løbe tør hurtigere end forventet. Opladningen er også langsom, hvilket kan være frustrerende, især når man er på farten og hurtigt har brug for strøm.

Fingeraftrykssensoren på Pixel 7a fungerer ikke så godt som på andre telefoner, og ansigtsgenkendelse er stadig ikke på niveau med konkurrenter som Apples Face ID.

Overvej også….

Alt i alt er Pixel 7a en solid mellemklasse telefon med et rimeligt kamera, trådløs opladning og god ydelse samt høj produktkvalitet. Dog er den ikke en telefon, der skiller sig ud på nogen områder.

Hvis du kan undvære de nyeste funktioner og være lidt længere tid om at få nye Android-opdateringer, er Samsung Galaxy A54 et bedre køb til en lavere pris.

Hvis du er en del af Google-universet og ønsker en mere specialiseret oplevelse, kan du overveje Pixel 7 Pro eller Pixel 6a.

Forskellene mellem Pixel 6a og Pixel 7a er relativt minimale og afhænger af dine specifikke behov og præferencer.

Her kan du læse min fulde anmeldelse af Pixel 7a.

Mere til historien

Pixel 7a er født med Android 13 og opdateres indtil maj 2026.

Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er min store 2024-guide

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram