Apple arbejder på billigere Vision Pro-modeller

I sidste uge præsenterede Apple deres bud på "mixed reality" med Vision Pro-headsettet. Nu forlyder det, at flere modeller er på vej.

Vision Pro
Vision Pro er en kombination af Virtual Reality og Augmented Reality (Foto: Apple)

Apple har i sidste uge afsløret deres Vision Pro XR headset. Et headset hvor Virtual Reality møder Augmented Reality. Selvom det er en ny produktkategori og Vision Pro endnu ikke er på markedet, så tyder det på, at Apple satser på det.

Der er nemlig flere modeller i støbeskeen. Apple skulle efter sigende arbejde på en billigere variant, som dog først har udsigt til en lancering i slutningen af 2025. Derudover arbejder de også allerede på efterfølgeren til Vision Pro. Det skriver Android Authority.

LÆS OGSÅ: Vision Pro: Genialt eller et fejlskud?

Oplysningerne stammer fra Bloomberg journalisten Mark Gurman. Der altså mener, at Apple arbejder på en billigere variant, der ikke er en ”pro-model”. Den billigere model kunne komme med dårligere skærmkvalitet, færre kameraer og mindre kraftfuld processor. Ligesom der også kan være besparelser i forhold til ”elastikken om hovedet” og så kan højttalerne være sparet væk, så det kræver AirPods i stedet.

Gurman mener ikke, at Apple vil spare den eksterne EyeSight-skærm eller de ”hånd/øje”-tracking features, som vi har set fremvist på Vision Pro.

Men det forventes altså tidligst, at det vil være klart i slutningen af 2025. Så der er tale om, at man skal væbne sig med rigtig meget tålmodighed.

Det bliver spændende at se, hvordan der tages imod Vision Pro, når det lanceres næste år.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

VIDEO: Introducing Apple Vision Pro

Mere til historien

Den største konkurrent, der lige nu er til Apples Vision Pro, er Metas Quest 3. Der er dog en række forskelle, når det kommer til skærmkvalitet, batteritid og prisen. Apples Vision Pro har nemlig bedre skærmkvalitet, men holder derfor heller ikke strøm så længe – og så er det markant dyrere.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram