AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

En støvsuger
Bespoke Jet AI har indbygget kunstig intelligens, som skal livet lettere i hjemmet. Foto: Samsung Electronics/PR

Onsdag eftermiddag præsenterede tech-giganten Samsung Electronics dets
Bespoke Life-vision anno 2023. Visionen er, at teknologien skal gøre brugernes hverdag bedre.

– “Bespoke Life understøtter Samsungs ambition om at gøre vores hjem og fremtiden mere energieffektive ved at udfordre designet af de enheder, vi bruger hver dag,” udtaler Jonas Bødker, Samsung Danmark, i en pressemeddelelse.

– “Ved at introducere nye kreative måder, hvorpå brugerne kan “Bespoke their life” (skræddersy deres liv, red.), giver vores nyeste produkter og løsninger alle mulighed for at opleve en mere energieffektiv, forbundet og stilfuld livsstil,” uddyber Jonas Bødker.

et alrum med køkken og køleskab
Samsungs præsentation af visionen Bespoke Life 2023 foregår onsdag eftermiddag. Foto: Samsung Electronics/PR

Mød Bespoke Jet AI

Blandt andet vil Samsung præsentere verdens første ledningsfri støvsuger, som er drevet af kunstig intelligens.

Støvsugeren har fået navnet Bespoke Jet AI, og tilpasser sig, ifølge Samsung, automatisk “ethvert underlag”.

I praksis betyder det for brugeren, at der spares på strømforbruget, når støvsugeren i AI Cleaning Mode registrerer børstebelastningen. Ifølge en pressemeddelelse analyseres data om gulvet “for at klassificere den gulvtype, den er placeret på, og den resulterende algoritme anvendes automatisk for at justere til den optimale sugeeffekt og børsterullehastighed”.

Bespoke Jet AI har også indbygget Wi-Fi, hvilket giver brugeren adgang til at tilpasse støvsugerens funktioner, og, som det fremgår af pressematerialet, at “opretholde støvsugerens maksimale ydeevne gennem den smarte selvdiagnosefunktion for mere effektive rengøringsoplevelser”.

Som et ekstra plus, så viser Samsungs egne tests, at der i den medfølgende tømningsstation er tæt på 100 procent “oprydning” efter en støvsugning. Et filtreringssystem opfanger fint støv, og har en hårfjerningsrate på 99 procent. All-in-One Clean Station lukkes automatisk efter hver tømning.

Lidt specs og en pris

Bespoke Jet AI er Samsungs hidtil kraftigste ledningsfrie stangstøvsuger.

Den har en sugeevne op til 280W. Den leveres med en selvtømmende All-in-One Clean Station, og, ikke mindst, AI-baserede funktioner. Driftstiden er opgivet til op til 100 minutter på én opladning.

Bespoke Jet AI 280 vil være tilgængelig i Norden i en sort udgave og er prissat til 10.785 kroner.

Mere til historien

Mens Samsung præsenterer endnu mere kunstig intelligens til de private hjem, så får danske Holger Rune og hans konkurrenter ved tennisturneringen French Open i disse dage hjælp af AI til at moderere sociale medier. Læs mere om det her

AI kan “smage” sig frem til din næste flaske vin

Forskere har fodret kunstig intelligens med menneskers sanseoplevelser. Vi vil se mere af det, er forudsigelsen.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram