French Open: Tennisstjerner får hjælp af kunstig intelligens

Når Holger Rune, Novak Djokovic og Casper Ruud er klar til French Open i Paris, vil de kunne anvende kunstig intelligens.

Tennis
Kunstig intelligens skal skåne tennisstjerner (Foto: Cynthiamcastro)

Når French Open går i gang fra næste uge, så er det med alle de store tennisstjerner og de kan nu få hjælp af kunstig intelligens. Dog ikke på banen.

De fleste professionelle sportsfolk har oplevet at få en masse positive tilkendegivelser på de sociale medier. De fleste får dog også nogle hadske beskeder – og nogle mere end andre. Under French Open kan de få hjælp af kunstig intelligens til at få modereret deres sociale medier. Det skriver TV2.dk.

Arrangørerne af French Open oplyser, at de kan få hjælp til at få modereret de værste kommentarer på de sociale medier og dermed blive skærmet mod grimme beskeder.

Ifølge Amelie Mauresmo, turneringsdirektør og tidligere professionelle tennisspiller, så vil det være rigtig godt for spillernes mentale velbefindende. Hun er spændt på at se, hvilken indvirkning det vil have på spillerne.

Den kunstige intelligens, kaldet Bodyguard.ai, skal være med til at regulere kommentarer på Facebook, Instagram og Twitter. Det er det franske tennisforbund (FFT), som har valgt, at spillerne skal have denne mulighed til French Open.

Arrangørerne vil få daglige reporter fra værktøjet om, hvor mange beskeder der er kommet, samt hvor mange beskeder der er slettet på spillernes sociale medier.

Spillerne skal scanne en QR-kode inden de logger på deres sociale medier, hvis de skal gøre brug af den kunstige intelligens. Det er muligt for spillerne at anvende det nye tiltag i dagene op til turneringen, samt under turneringen og de efterfølgende dage.

Kvalifikationen i singlerækkerne bliver afviklet ugen før hovedturneringen starter, hvilket er i dagene 22. – 26. maj 2023. Herefter starter hovedturneringen, som slutter den 11. juni 2023.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Holger Rune kom sidste år i kvartfinalen, hvor han desværre tabte til norske Casper Ruud.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
AI vil skubbe dansk økonomi fremad med astronomisk beløb

To ud af tre fuldtidsansatte vil snart på dagligbasis anvende kunstig intelligens i arbejdet, spår analyse fra Implement og Google.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Apple går efter Google-ansatte til nyt AI-lab

Apple er ved at opbygge et laboratorium i Schweiz, hvor de særligt går efter at ansætte Google-eksperter i generativ intelligens.

(mere…)
Medier skal fodre ChatGPT – andre tager tilløb til et opgør

Endnu et stort mediehus har lavet aftaler med OpenAI, mens andre medier går rettens vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram