French Open: Tennisstjerner får hjælp af kunstig intelligens

Når Holger Rune, Novak Djokovic og Casper Ruud er klar til French Open i Paris, vil de kunne anvende kunstig intelligens.

Tennis
Kunstig intelligens skal skåne tennisstjerner (Foto: Cynthiamcastro)

Når French Open går i gang fra næste uge, så er det med alle de store tennisstjerner og de kan nu få hjælp af kunstig intelligens. Dog ikke på banen.

De fleste professionelle sportsfolk har oplevet at få en masse positive tilkendegivelser på de sociale medier. De fleste får dog også nogle hadske beskeder – og nogle mere end andre. Under French Open kan de få hjælp af kunstig intelligens til at få modereret deres sociale medier. Det skriver TV2.dk.

Arrangørerne af French Open oplyser, at de kan få hjælp til at få modereret de værste kommentarer på de sociale medier og dermed blive skærmet mod grimme beskeder.

Ifølge Amelie Mauresmo, turneringsdirektør og tidligere professionelle tennisspiller, så vil det være rigtig godt for spillernes mentale velbefindende. Hun er spændt på at se, hvilken indvirkning det vil have på spillerne.

Den kunstige intelligens, kaldet Bodyguard.ai, skal være med til at regulere kommentarer på Facebook, Instagram og Twitter. Det er det franske tennisforbund (FFT), som har valgt, at spillerne skal have denne mulighed til French Open.

Arrangørerne vil få daglige reporter fra værktøjet om, hvor mange beskeder der er kommet, samt hvor mange beskeder der er slettet på spillernes sociale medier.

Spillerne skal scanne en QR-kode inden de logger på deres sociale medier, hvis de skal gøre brug af den kunstige intelligens. Det er muligt for spillerne at anvende det nye tiltag i dagene op til turneringen, samt under turneringen og de efterfølgende dage.

Kvalifikationen i singlerækkerne bliver afviklet ugen før hovedturneringen starter, hvilket er i dagene 22. - 26. maj 2023. Herefter starter hovedturneringen, som slutter den 11. juni 2023.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Holger Rune kom sidste år i kvartfinalen, hvor han desværre tabte til norske Casper Ruud.

Truer AI nyhederne? Nyt plugin fjerner clickbait

En udvidelse til Googles Chrome-browser lægger i disse dage formentlig pres på forretningsmodel, som irriterer mange.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
ChatGPT-appen klar til iPhone i Danmark

Du kan nu have ChatGPT ved hånden, hvis du har en iPhone. Appen er klar i Danmark.

(mere…)
ChatGPT nu klar som app til iPhone

OpenAI har frigivet en officiel ChatGPT-app, som kan downloades nu af særligt udvalgte.

(mere…)
ChatGPT-chef: Kunstig intelligens (AI) skal bruges varsomt

I en høring i Kongressen erkendte chefen for OpenAI, som står bag ChatGPT, at man skal være varsom ved brugen af kunstig intelligens.

(mere…)
Snapchats AI gør børn forskrækkede og utrygge

Snapchats chatbot er netop lanceret. Chatbotten gør eksperter bekymrede.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram