YouTube gør det endnu værre for gratis-brugerne

Nu tages endnu et værktøj i brug for at presse YouTube-brugerne til at betale.

YouTube computer
Længere reklamer på YouTube (Foto: Tymon Oziemblewski)

YouTube-brugere, der ikke betaler for premiumadgang, vil imødese længere reklamer før videoerne. Det nye format er reklamer der har en længde på 30 sekunder - og de kan ikke springes over.

I dag får du typisk to reklamer efter hinanden med en længde på 15 sekunder hver. Den ene kan dog hoppes over, skriver Tek.no.

Som følge af det nye 30-sekunders reklameformat, betyder det ikke, at 15-sekunders reklamerne forsvinder.

Nyheden blev annonceret på brancheeventen Brandcast.

Derudover er YouTube i gang med at teste reklamer på ”pauseskærmen”; når du trykker pause på en video. YouTube kalder dette for ”pauseoplevelser”, skriver Tek.no.

Reklamen vises i et vindue til højre for den video, som er sat på pause. Reklametypen er et statisk format og ikke en video, forlyder det.

Det nye 30-sekunders format bliver tilgængelig for annoncørerne med det samme mens pausereklamerne ventes at komme senere i år eller i starten af 2024.

For kort tid siden skrev vi, at YouTube tester en blokering af brugere med adblockere. Du kan læse historien om YouTube vs. adblockere her.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Det koster fra 69 kroner om måneden at købe sig til YouTube uden reklamer.

Bruger du YouTube gratis? Nu vil Google spænde ben

Det skal ikke være gratis at bruge YouTube. Nogle brugere skal måske snart til lommerne.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
YouTube sætter prisen op på Premium-abonnementer

Prisen på YouTube Premium siger i en række lande.

(mere…)
YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram