Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

Motorola Razr Plus / Motorola Razr Ultra er lækket i ny video (Kilde: EvLeaks)
Motorola Razr Plus / Motorola Razr Ultra er lækket i ny video (Kilde: EvLeaks)

Motorola er snart klar til at offentliggøre deres nyeste bud på en foldbar smartphone – navnet er Motorola Razr Ultra. Allerede nu er mange detaljerede specifikationer afsløret om den kommende telefon.

Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Senest er også en promotion video lækket, som viser Motorola Razr Ultra. Det er Twitter-brugeren Evan Blass, også kendt som @EvLeaks, der har lækket en 44 sekunder lang video.

I videoen ses tydeligt den store skærm på fronten. Det vises, at der på forside-skærmen kan køres apps som Google Maps m.m.

Videoen viser dog ikke rigtigt noget nyt, da det hele allerede har været afsløret af diverse rygter og spekulationer.

Motorola Razr Plus / Motorola Razr Ultra er lækket i ny video (Kilde: EvLeaks)

Den ydre skærm vil angiveligt være 3,6 tommer og have en opdateringshastighed på 165 Hz, mens hovedskærmen vil være en pOLED skærm på 6,9 tommer med FHD+ (1080 x 2640 pixels). Processoren skulle være Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, mens batteriet vil være på 3.800 mAh og understøtte 33 watts opladning via kabel. Det skriver Android Authority.

Motorola Razr Ultra ventes at få en pris omkring 1.169-1.199 Euro og blive tilgængelig i farverne Glacier Blue, Infinite og Viva Magenta. Den amerikanske pris ender formegentlig et sted mellem 1.200-1.300 dollars.

Motorola har tidligere bekræftet, at lanceringen vil ske den 1. juni 2023. Foruden Motorola Razr Ultra, så ventes det også, at Motorola vil præsenterer Motorola Razr 40.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er noget officielt fra Motorola.

Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro

Mere til historien

Ifølge de mange rygter som florerer, så tyder det på, at Motorola Razr Ultra bliver navnet i mange lande, men at den i USA vil hedde Motorola Razr Plus.

OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr er måske den vildeste klaptelefon lige nu

Motorola Razr 40 Ultra bringer klaptelefonerne til ’next level’. Frontskærmen er enestående og telefonen imponerer.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram