Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

Motorola Razr 2023 er angiveligt lækket på disse billeder (Kilde: EvLeaks / GSMArena)
Motorola Razr 2023 er angiveligt lækket på disse billeder - dette ventes at være Ultra-modellen. (Kilde: EvLeaks / GSMArena)

De seneste måneder har rygterne og spekulationerne svirret i et væk om de kommende foldbare smartphones fra Motorola. Det tyder på, at navnene bliver Razr 40 og Razr 40 Ultra.

Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

Men nu er det sikkert. Motorola har nemlig afsløret på deres Twitter-profil, at de vil afsløre de kommende foldbare smartphones ved en event den 1. juni 2023.

Foruden datoen for lanceringen, så var der også en kort video, hvor der blev vist ”skyggen af to klaptelefoner”. Dette blev fulgt med teksten ”Flip the Script”, samt datoen.

Det er fortsat uvist, hvad telefonerne hedder og hvad specifikationerne bliver.

Men navne som Razr 4 og Razr 4 Ultra er nævnt, samt Razr 40 og Razr 40 Ultra. Hvad de endelige navne bliver, det er fortsat uvist.

SE OGSÅ: Motorola Razr 2023 spottet i ny teaservideo

Der har været rygtet, at den store ”Ultra”-model vil komme med en AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed og en opløsning på 2640 x 1080 pixels, mens processoren ventes at være en Snapdragon 8 Gen 1.

Derudover vil den formegentlig få 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse. Den kommer angiveligt i farverne Barberry, Black og Blue.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Motorola omkring de nye telefoner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Vi har fornylig anmeldt Motorola Edge 40 Pro, hvilket du kan se i vores anmeldelse her.

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr er måske den vildeste klaptelefon lige nu

Motorola Razr 40 Ultra bringer klaptelefonerne til ’next level’. Frontskærmen er enestående og telefonen imponerer.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram