Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro – anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

Her er en telefon, med en funktion i videokameraet, jeg aldrig har set før.

Motorola Edge 40 Pro er en imponerende telefon med en række fede funktioner.

Det lækre design og den let buede skærmkant giver telefonen et karakteristisk udseende uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

LÆS TESTEN: Få alle detaljerne om Motorola Edge 40 Pro

Skærmen imponerer med sin opdateringshastighed på op til 165 Hz, hvilket er en dejlig bonus for gamere. Telefonen leverer også en kraftfuld ydelse takket være Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset. Det er samme chipset vi finder i Samsung Galaxy S23-serien og OnePlus 11.

Batteriet på 4.600 mAh kan måske virke lidt mindre end gennemsnittet, men Motorola Edge 40 Pro er ikke specielt strømsulten og kan nemt klare en hel dag uden opladning.

Når det er tid til opladning, er den medfølgende 125 watt oplader ekstremt hurtig og giver næsten 80 procent batterikapacitet på bare 15 minutter.

Unikt kamerafunktion

Kameraet er en anden styrke ved Edge 40 Pro. Funktioner som “horisontal lock” og “autofokus tracking” er en del af software.

Med horisontal lock kan videobilledet fastholdes fuldstændig vandret – også selv om du drejer telefonen 90 grader. Det er virkelig imponerede.

Autofokus tracking kan fastholde fokus på et motiv i bevægelse, hvilket også er en ret fed egenskab.

Ingen unødvendige apps

Motorola Edge 40 Pro tilbyder en ren Android-oplevelse uden unødvendig bloatware (uønskede apps og reklame apps), hvilket er en stor fordel for dem, der ønsker en ren og effektiv brugerflade.

Alt i alt er Motorola Edge 40 Pro en købsværdig telefon, der lever op til forventningerne.

Med dens design, skærm, ydelse og kamera, er den en stærk konkurrent på markedet.

Hvis du leder efter en kraftfuld Android-telefon, bør du bestemt overveje Motorola Edge 40 Pro som dit næste valg.

Husk også at Edge 40 Pro og OnePlus 11 er tætte konkurrenter. Inden du beslutter dig, så se min anmeldelse af OnePlus 11.

Motorola Edge 40 Pro i kort form:

  1. Imponerende Design: Telefonen er en fornøjelse at holde i hånden, og det er tydeligt, at der er blevet lagt vægt på høj designkvalitet. Den let buede skærmkant giver telefonen sin karakteristiske “edge”, og dette visuelle udtryk går ikke ud over betjeningen.
  2. Fantastisk Skærm: Motorola Edge 40 Pro har en skærm, der klarer sig rigtigt godt. Den let buede skærmkant er en standout-funktion og giver et unikt visuel udtryk. Hvad der virkelig imponerer er, at skærmen understøtter op til 165 Hz opdateringshastighed. Selvom det måske ikke er mærkbart for alle, er det stadig en dejlig bonus, især for gamere.
  3. Kraftfuld Ydelse: Med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset, som også findes i Samsung Galaxy S23-serien og OnePlus 11, leverer Motorola Edge 40 Pro topniveau ydelse. Du får masser af lagerplads med 256 GB og 12 GB RAM.
  4. Lang batteritid: Selvom batteriet på 4.600 mAh er lidt mindre end gennemsnittet i denne kategori, behøver du ikke bekymre dig. Motorola Edge 40 Pro er ikke specielt strømsulten og kan nemt klare sig igennem en hel dag uden opladning. Når du har brug for opladning, er den medfølgende 125 watt oplader ekstremt hurtig og kan give næsten 80 procents batteri på blot et kvarter.
  5. Avanceret Kamerafunktion: Et af højdepunkterne ved Motorola Edge 40 Pro er dets kamera. Billedkvaliteten er fremragende, og der er to unikke funktioner, der skiller sig ud. “Horisontal lock” sikrer, at dine billeder altid er vandrette, uanset hvordan du holder telefonen. Og med “autofokus tracking” kan du nemt fokusere på objekter i bevægelse og få skarpe billeder.
  6. Ren Android Oplevelse: En stor fordel ved Motorola Edge 40 Pro er, at den ikke er fyldt med unødvendig software. Du får kun Googles standardapps og nogle få Motorola-apps.

Mere til historien

Motorola har også lanceret en billigere variant af Edge 40 Pro. Den model hedder Motorola Edge 40.

Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram