Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

Nokia 2660 Flip klar i nye farver (Foto: HMD Global)
Nokia 2660 Flip klar i nye farver (Foto: HMD Global)

Det er blevet populært med ”dumbphones” i Generation Z og Millennials, da mange her har fokus på at begrænse deres skærmtid.

Har man set TV 2 Dokumentar-programmerne ”Spionerne bag skærmen”, hvor man kunne se mobilspil og apps stjæle massevis af data, så har man nok også lyst til at anskaffe sig en mobiltelefon, som primært bare kan ringe og sende SMS. Og det er det, som du får med Nokia 2660 Flip.

LÆS OGSÅ: Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

Det er ikke første gang, at der kommer en Nokia 2660 på markedet. Det er nemlig 16 år siden, at den originale Nokia 2660 Flip kom på markedet og et lille år siden, at den nuværende model kom, men nu er den altså tilbage med et opdateret design.

Så vil du være en trendsætter, skal du måske se nærmere på denne dumbphone fra Nokia, som nu er klar i to nye farver.

Nokia 2660 Flip

HMD Global, firmaet bag Nokia-telefoner, har oplevet en fordobling af salget af Flip-telefoner fra 2021 til 2022, og man forventer, at stigningen fortsætter i 2023, da flere er blevet beviste om at bruge mindre tid på deres telefon.

LÆS OGSÅ: Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan ‘slå ihjel’

-”Vi ser interessen stige for Flip-telefoner, og vi tror, at det stammer fra et behov for at tage en pause fra den konstante strøm af indkommende digitale notifikationer, opslag på sociale medier og meget mere. Folk ønsker mere enkelhed, mere tid med ansigt til ansigt, mere tid til at tænke og tid til at have en uafbrudt samtale. Det er derfor, vi genintroducerer Nokia 2660 Flip for at give folk disse vigtige smukke livsøjeblikke tilbage,” siger Lars Silberbauer, Chief Marketing Officer hos HMD Global.

Foruden trendsættere er Nokia 2660 Flip en konkurrent til Doros klap-telefoner.

Nokia 2660 Flip kommer i farverne Pop Pink og Lush Green. Den bliver tilgængelig hos Elgiganten og Salling Group i juni til en pris på 699 kroner.

Mere til historien

Man kan synes, det er sjovt, at de selvnavngivne ”Screenagers” har benyttet TikTok til at ”råbe op”. Men de har med #bringbackflipphones fået 49 millioner visninger (pr. 18. maj 2023, red.).

Læs også:
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan ‘slå ihjel’

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram