Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

Motorola Razr 40 Ultra er afsløret på en billboard-reklame i Sofia (Bulgarien) (Foto: Nixanbal.com)
Motorola Razr 40 Ultra er afsløret på en billboard-reklame i Sofia (Bulgarien) (Foto: Nixanbal.com)

Motorola afslører deres nye foldbare smartphones, Razr 40 og Razr 40 Ultra, i morgen (1. juni 2023, red.) til en lanceringsevent. Men allerede nu er Razr 40 Ultra spottet på billboard-reklamer i blandt andet Sofia (Bulgarien). Det skriver GSMArena.com og henviser til Nixanbal.com.

Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Så selvom der altså er lidt tid endnu til Motorola har afsløret telefonerne for offentligheden. Så er navnet på den ene model altså bekræftet på billboardreklamen.

Og den store skærm på forsiden af Razr 40 Ultra bliver altså virkelig et punkt, hvor den differentierer sig fra andre foldbare smartphones på markedet.

Det bliver spændende at se om de øvrige specifikationer, som har været lækket passer. Holder de stik, så kommer den med en 6,9 tommer skærm med 1080 x 2400 pixels opløsning og 165 Hz opdateringshastighed, mens den forreste skærm er på 3,6 tommer med 1066 x 1056 pixels opløsning og 165 Hz opdateringshastighed. Processoren rygtes at være en Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Kameraet har angiveligt en hovedsensor på 12 megapixels og optisk billedstabilisering, mens der også er en 13 megapixels sensor og frontkameraet er på 32 megapixels. Batteriet er på 3.800 mAh og understøtter 33 watts opladning via kabel.

Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

Prisen ventes at blive på omkring 1.199 Euro. Den bliver tilgængelig i farverne Black, Glacier Blue og Viva Magenta.

VIDEO: Motorola Razr 2022 vs. Samsung Galaxy Z Flip4 – Den bedste klaptelefon

Mere til historien

På de markeder hedder de nye modeller Razr 40 og Razr 40 Ultra, men i USA vil den store model hedde Razr+.

Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram