Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

I min test af Samsung Galaxy A54, en telefon til under 4.000 kroner, fandt jeg den lime-grønne version ret lækker, men den lilla version kan også være et populært farvevalg.

Selvom Galaxy A54 mangler visse funktioner, som Galaxy S23 / S23+ har, så spiller dens design, ydelse og pris ret godt.

Galaxy A54 kan ikke prale af en stærk glasoverflade, kraftig ydelse, telefoto-objektiv, optisk zoom eller trådløs opladning, men dens skærm kan vise grafikken med en opdateringshastighed op til 120 Hz.

Jeg var i testperioden tilfreds med lydkvaliteten og batterilevetiden på Galaxy A54, selvom opladningshastigheden er temmelig langsom. Den problematik glæder også for Galaxy S23-serien. Læs mere i min test af Galaxy S23 Ultra.

Galaxy A54 har et kamera, som måske ikke ser imponerende ud på papiret, men det kan tage nogle rimelige billeder, selv under dårlige lysforhold. Du kan se nogle eksempler i videoen og i min komplette test af Galaxy A54.

Galaxy A54 kører på Android 13 med Samsungs One UI 5.1-brugerflade, som er velkendt og nem at betjene. Brugerfladen og betjeningen er stort set identisk med hvad vi finder på Samsungs dyre topmodeller.

Alt i alt er Samsung Galaxy A54 et godt køb for dem, der ønsker en telefon med en god ydelse til en rimelig pris.

Mere til historien

Galaxy A54 er et lyspunkt i A-serien. Vælger du en af de billigere A-modeller, så vær meget opmærksom. Det er ikke dem alle som er lige gode. Må telefonen maksimalt koste 2.000 kroner så se min test af Motorola Moto G53.

Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram