Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

I min test af Samsung Galaxy A54, en telefon til under 4.000 kroner, fandt jeg den lime-grønne version ret lækker, men den lilla version kan også være et populært farvevalg.

Selvom Galaxy A54 mangler visse funktioner, som Galaxy S23 / S23+ har, så spiller dens design, ydelse og pris ret godt.

Galaxy A54 kan ikke prale af en stærk glasoverflade, kraftig ydelse, telefoto-objektiv, optisk zoom eller trådløs opladning, men dens skærm kan vise grafikken med en opdateringshastighed op til 120 Hz.

Jeg var i testperioden tilfreds med lydkvaliteten og batterilevetiden på Galaxy A54, selvom opladningshastigheden er temmelig langsom. Den problematik glæder også for Galaxy S23-serien. Læs mere i min test af Galaxy S23 Ultra.

Galaxy A54 har et kamera, som måske ikke ser imponerende ud på papiret, men det kan tage nogle rimelige billeder, selv under dårlige lysforhold. Du kan se nogle eksempler i videoen og i min komplette test af Galaxy A54.

Galaxy A54 kører på Android 13 med Samsungs One UI 5.1-brugerflade, som er velkendt og nem at betjene. Brugerfladen og betjeningen er stort set identisk med hvad vi finder på Samsungs dyre topmodeller.

Alt i alt er Samsung Galaxy A54 et godt køb for dem, der ønsker en telefon med en god ydelse til en rimelig pris.

Mere til historien

Galaxy A54 er et lyspunkt i A-serien. Vælger du en af de billigere A-modeller, så vær meget opmærksom. Det er ikke dem alle som er lige gode. Må telefonen maksimalt koste 2.000 kroner så se min test af Motorola Moto G53.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram