Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

Billedtekst: Microsoft Teams-brugere kan nu gøre Teams-møder mere spændende ved at vælge mellem 26 populære linser baseret på Snapchats AR-teknologi.
Microsoft Teams-brugere kan nu gøre Teams-møder mere spændende ved at vælge mellem 26 populære linser baseret på Snapchats AR-teknologi. (Foto: Microsoft / Snapchat)

Er du en af de 300 millioner brugere, der er på Microsoft Teams, så kan du nu glæde dig over, at du kan benytte Snapchats AR-teknologi i samtaler.

Det er et nyt og stort skridt for Snap i opbygningen af et digitalt økosystem, hvor de også vil gøre Snapchats AR-teknologi tilgængelig for tredjeparter, hjemmesider, webshops m.m. Det er Snaps udviklingsværktøj Camera Kit og udviklerplatformen Lense Studio, som gør dette muligt.

Nyt forældreværktøj i Snapchat

Det vil nu være muligt under et Teams-møde at bruge nogle af de populære linser, som vises. Under et Teams-møde vil en roterende samling af 26 linser ses.

Så selv det kedelige møde med ”økonomi-afdelingen” eller andet kan nu blive sjov og spas. Selvom indholdet er alvorligt.

Ved hjælp af augmented reality (AR) kan Teams-brugere få helt nye, interaktive oplevelser sammen. Eksempler er linser, der forvandler en person til en tegneseriefigur, som tilføjer sjove baggrunde til en video, eller som bringer faldende sne ind på kontoret. Sådan beskriver Snap det i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Snapchat er blacklistet – ejeren er overrasket

Vil du bruge nogle af filtrene i dit næste møde, så skal du blot klikke på ”Videoeffekter” i Teams og her vælge fanen ”Snapchat”. Så kan du udforske de 26 linser.

Mere til historien

I februar 2023 rundede Snapchat en kæmpe milepæl, da de der rundede mere end 750 millioner aktive brugere om måneden.

Vil du slette chatrobotten My AI på Snapchat?

Ønsker du, at slette den meget omtalte chatrobot på Snapchat? Læs her hvordan du fjerner My AI.

(mere…)
My AI på Snapchat giver detaljerede råd om selvskade

Frygten for chatrobotten My AI på Snapchat er blevet til virkelighed. Den giver børn detaljerede råd om selvskade.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Snapchats AI gør børn forskrækkede og utrygge

Snapchats chatbot er netop lanceret. Chatbotten gør eksperter bekymrede.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram